100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

HBO Max lanceert Augmented Reality App!

Maandag 1 Augustus 2022 2 minuten en 59 seconden leestijd

HBO Max lanceert Augmented Reality App!

Ben jij een fan van de HBO serie Game of Thrones? Dan weet jij vast al dat er een spin off komt, namelijk de nieuwe HBO Original-serie House of the Dragon. Deze serie is vanaf 22 augustus te streamen. Kun jij niet wachten? Download dan de Augmented reality app van de serie. Ben je benieuwd wat dit is? Lees dan snel verder!

Ken je Game of Thrones nog niet? Dan raden wij aan om deze serie snel te gaan kijken op HBO Max. Deze serie werd uitgezonden op de televisiezender HBO en is nu alleen nog maar beschikbaar via HBO Max. De serie is gebaseerd op de boeken van de schrijver George R.R. Martin. Het verhaal speelt zich af in een mythische wereld, voornamelijk op het content Westeros in de zeven koninkrijken. De serie bestaat uit 8 seizoenen, en vanaf 22 augustus kun je naar de Spin off House of the Dragon kijken, ook gebaseerd op een boek van George R.R. Martin. Deze spin-off speelt zich 200 jaar voor de gebeurtenissen van The Game of Thrones af en verteld het verhaal van House Targaryen, het huis met de draken. We kunnen dus veel indrukwekkende draken verwachten in de serie.

De draken in de serie Game of Thrones zorgen voor heel wat merkwaardig momenten. Met de app House of the Dragon: DracARys wordt dit moment van verwondering benadrukt. Het is een aanvulling om de wereld van Westeros en de mythologie van de show. Je kunt met deze vrij rondlopende AR-ervaring westeros binnen sluipen om je eigen drakenei te claimen. Daarna keer je terug naar onze wereld om de draak op te voeden. Je krijgt een eigen unieke draak die je kunt trainen met Valyrische woorden en een gepersonaliseerde spraakherkenningssysteem. Naarmate je draak groeit ontwikkelt hij eigen gedrag en vaardigheden en wordt hij afhankelijk van jouw persoonlijke interacties. Zodra je draak volwassen is kan hij naar de buitenwereld treden om deze te verkennen. Deze app is dus ideaal om alvast in de wereld van House Targaryen te duiken met je eigen draak.

HBO Max heeft deze app samen ontwikkeld met The Mill. Dit is een creatieve partner voor bureaus, productiemaatschappijen en merken. Ze zijn specialist op het gebied van visual effects, experience design en creative production.

De app is in Nederland al te downloaden in de Google Play store en in de App Store. Ga jij ook je eigen draak opvoeden?

Wat is Augmented reality?

De letterlijke vertaling van Augmented reality (AR) is toegevoegde realiteit. Het houdt eigenlijk in dat je op een realistische manier virtuele elementen aan beelden toevoegt. Een voorbeeld van een andere app die Augmented Reality gebruikt is Pokémon Go. Deze app kennen we allemaal nog wel van een paar jaar geleden, waar je Pokémon kon vangen in de echte wereld.

Met AR heb je geen headset, bril of andere apparatuur nodig, je hebt alleen de camera van je apparaat en een app die gebruikt maakt van AR nodig.

Wie is HBO Max?

HBO Max is de streamingdienst van WarnerMedia. Je kunt naar HBO Max kijken sinds maart 2022. Inmiddels levert deze streamingdienst al in 61 landen haar diensten. Het aanbod van HBO Max is groot en bestaat uit onder andere content van Warner Bros, HBO, DC en Cartoon Network. Je kunt naar deze streamingdienst kijken via je browser of via de app. Ook kun je streamen vanaf bijvoorbeeld je smartphone naar de Google Chromecast of Apple TV.

Om te kunnen kijken naar de beste films en series heb je wel een account en een abonnement nodig. Je kunt kiezen uit een basic abonnement of een jaarlijks abonnement. Ook kun je kiezen tussen een jaarabonnement of een maandabonnement.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking