100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

HBO Max vanaf 8 maart in Nederland!

Woensdag 9 Februari 2022 3 minuten en 4 seconden leestijd

HBO Max vanaf 8 maart in Nederland!

Op de vraag ‘Komt HBO Max naar Nederland?’ kunnen we nu een duidelijk antwoord geven. Het antwoord is namelijk JA, vanaf 8 maart komt HBO Max ook naar Nederland! Ben jij klaar voor een totaal nieuwe stream-ervaring? HBO Max heeft alles waar je van houdt op één plek. Gebeurt het bij jou regelmatig dat je een film of serie wilt kijken die in Nederland niet te zien is? Met HBO Max is dit probleem opgelost! Vanaf 8 maart kun je in Nederland genieten van de Amerikaanse streamingdienst met een indrukwekkende bibliotheek met veel films en series.

Zoals we eerder in een blog hebben geschreven komt HBO Max naar Nederland. Gelukkig weten we nu ook eindelijk de datum, namelijk 8 maart. Je kunt dan gaan genieten van maar liefst 10.000 uur aan goede content. Je kijkt naar de beste entertainment voor het hele gezin, zoals naar content van Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network en nog veel meer.

Wat is het aanbod van HBO Max?

HBO Max is een Amerikaanse streamingdienst van WarnerMedia Entertainment. WarnerMedia heeft heel veel merken in haar bezit, waaronder HBO Max, Cartoon Network, Warner Bross, Boomerang, Cinemax, en nog veel meer. Dit maakt de streamingdienst voor iedereen interessant, voor zowel kinderen als volwassenen.

Is het jou ook opgevallen dat er langzamerhand heel wat series van Netflix verdwenen? Denk hierbij aan ‘The Big Bang Theory’ , ‘Gossip Girl’ en ‘Friends’. Dit komt omdat dit series van HBO zijn. Netflix is haar uitzendrechten kwijt, net als dat Ziggo haar uitzendrechten kwijt is op ‘Game of Thrones’.

Een aantal populaire films en series die sowieso online komen zijn:

  • Singin’in the Rain
  • The Matrix
  • Game of Thrones
  • Gossip Girl
  • The Joker
  • Bugs Bunny
  • Scooby Doo
  • The Lord of the Rings
  • Friends: The Reunion
  • Tom and Jerry

HBO Max heeft nog niet alles laten weten over welke films & Series er in het Nederlandse aanbod te zien zullen zijn. Wel komen er op de site al een aantal voorbeelden voorbij, waaronder ook Chernobyl, The wizard of Oz, Dunkirk en Wonder Woman.

Wat gaat het HBO Max abonnement kosten?

Wat de kosten van het HBO Max abonnement in Nederland gaan worden is nog niet bekend. Wij hebben wel even gekeken wat HBO Max in andere landen kost. In Spanje betaal je €8,99 per maand, in Amerika betaal je 15 dollar per maand en in Denemarken betaal je €9,30 per maand. We kunnen dus wel verwachten dat de prijs in Nederland ook rond dit bedrag gaat zijn.

Wanneer HBO Max haar prijzen in Nederland bekend gaat maken weten we nog niet, maar dit kan niet heel lang meer duren.

Hoe kijk je naar HBO Max?

Je kijkt naar HBO Max door je te abonneren op de dienst. Dit doe je door je op de site van HBO Max aan te melden. Dit kan pas vanaf 8 maart. Wanneer je je hebt aangemeld kun je genieten van alle films en series die HBO Max in haar aanbod heeft.

Om gebruik te maken van het platform moet je een computer, mobiel apparaat, mediaspeler of ander apparaat gebruiken die compatibel is met HBO Max. De functies en functionaliteiten die de streamingdienst per apparaat beschikbaar kan stellen kan verschillen. Daarnaast kan de beschikbaarheid van HD, Ultra HD en 4k Ultra HD ook verschillen. Dit ligt ook af van jouw apparaat mogelijkheden.

Er is een app beschikbaar van HBO Max. In de andere landen waar HBO Max al actief is is deze app compatibel met de Google Chromecast en de Apple TV. Dit zal in Nederland waarschijnlijk ook zo zijn. Of deze app ook op de SmartTV beschikbaar komt moeten we nog even afwachten.

Om toegang te krijgen tot het platform en om goed te kunnen streamen heb je een snelle internetverbinding nodig. Heb jij nog geen goede internetverbinding? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internetproviders er internet leveren op jouw adres.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking