100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Hoe kun je het Viaplay F1 commentaar wisselen voor Olav Mol?

Vrijdag 25 Maart 2022 3 minuten en 0 seconden leestijd

Hoe kun je het Viaplay F1 commentaar wisselen voor Olav Mol?

Ben jij een echte formule 1 fan? Dan heb je misschien wel een Viaplay abonnement afgesloten. Het commentaar bij Viaplay is natuurlijk even wennen en wij kunnen ons voorstellen dat je het commentaar van Olav Mol mist. Wij hebben goed nieuws voor je! Je kunt het commentaar van Viaplay verwisselen voor het commentaar van Olav Mol. Maar hoe doe je dat?

Olav Mol heeft 30 jaar lang het commentaar gegeven bij de Nederlandse Formule 1 wedstrijden. Voor een deel van de formule 1 kijkers is een live verslag natuurlijk geen volwaardige F1-uitzeniding zonder de stem van Olav Mol. Het is vrij makkelijk om het commentaar van Olav Mol alsnog bij de live beelden van Viaplay te krijgen. Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is de app van Grand Prix radio installeren. Er zit een intelligentie in deze app verwerkt waardoor het verslag van Olav Mol aan de hand van geluiden kan synchroniseren met de beelden die op het televisiescherm worden weergegeven. Je kunt ook naar Grand Prix radio luisteren via andere bronnen, zoals KPN en Ziggo.

Dit weekend vindt alweer de tweede GP van de Formule 1 plaats en je kunt deze dus kijken met het commentaar van Olav Mol! Deze GP Vindt plaats in Saoedi-Arabië om 19:00 uur Nederlandse tijd op het Jeddah Corniche Circuit. Dit circuit is 6,1 km lang en is in Jeddah erg bijzonder. Deze baan is vorig jaar binnen 9 maanden gebouwd om zo snel mogelijk een Grand Prix te kunnen organiseren in 2021. De baan is verlicht door kunstlicht en het ontwerp is ook bijzonder. Het is een hoge snelheidsbaan, maar desondanks zijn er 27 bochten en zes harde rempunten. De gemiddelde snelheid zal rond de 250 km/u liggen. De coureurs moeten 50 rondjes rijden.

Benieuwd naar het Schema? Wij hebben de tijden voor jou op een rij gezet:

 • Eerste training: vrijdag 25 maart van 15:00 – 16:00 uur;
 • Tweede training: vrijdag 25 maart van 18:00 – 19:00 uur;
 • Derde training: zaterdag 26 maart van 15:00 – 16:00 uur;
 • Voorbeschouwing kwalificatie: zaterdag 26 maart 17:30 – 17:55 uur;
 • kwalificatie: zaterdag 26 maart van 18:00 – 19:00 uur;
 • Nabeschouwing kwalificatie: zaterdag 26 maart van 19:00 – 19:30 uur;
 • Voorbeschouwing race: zondag 27 maar van 18:00 – 18:40 uur;
 • Race: zondag 27 maart van 19:00 – 20:00 uur;
 • Nabeschouwing race: zondag 27 maart van 21:00 – 21:40 uur.

Wat is Viaplay?

Viaplay is een streamingdienst van de NENT Group die sinds maart 2022 beschikbaar is in Nederland. Viaplay heeft de uitzendrechten overgenomen van onder andere Fromule 1 de Bundesliga en Darts. Daarnaast heeft Viaplay ook films en series in haar aanbod en maakt ze haar eigen originals. Viaplay is een van de grootste Scandinavische producenten van series en heeft in 2022 al meer dan 60 premières gepland staan. Het aanbod van haar originals groeit dus snel.

Omdat het Formule 1 seizoen weer begonnen is hebben veel internet providers een actie met Viaplay. Viaplay is namelijk nog maar een van de weinige plekken waar je naar de Formule 1 kunt kijken, samen met F1 tv. De volgende providers hebben een actie met Viaplay:

 • Caiway: 6 maanden gratis Viaplay;
 • Delta: 6 maanden gratis Viaplay;
 • KPN: 9 maanden Gratis Viaplay & 3 maanden korting;
 • T-Mobile: 4 maanden gratis Viaplay ;
 • Ziggo: Je betaalt voor de eerste 4 maanden Viaplay maar €20,-;

Daarnaast kun je bij Youfone naar Viaplay kijken via het tv kastje en kijk je bij Delta, Caiway, KPN en Ziggo tijdelijk naar Viaplay via een linear kanaal. Bij Caiway, Delta en Ziggo is dit kanaal 200. Bij KPN is dit kanaal 225.

Wil jij gebruik maken van een mooie actie met Viaplay? Stap dan over! Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internet providers er leverbaar zijn op jouw adres. Ook kun je meteen zien welk soort internet er beschikbaar is op jouw adres en welke internetsnelheden er gehaald kunnen worden.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking