100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Kijk gratis de Grand Prix van Miami met F1 TV Pro

Donderdag 4 Mei 2023 2 minuten en 58 seconden leestijd

Kijk gratis de Grand Prix van Miami met F1 TV Pro

Er staat weer een nieuw Formule 1 weekend voor de deur met de Grand Prix van Miami. Als racefan wil je natuurlijk niets missen. Gelukkig is er een manier om de actie dit weekend gratis van dichtbij te volgen, namelijk via F1 TV Pro. Hoe? Dat lees je in dit blog.

Wij hebben goed nieuws. F1 TV Pro bied je nu namelijk een gratis proefperiode van wel 7 dagen. Deze actie is beschikbaar tot en met 8 mei. Wij horen tot de gelukkige landen waar de actie beschikbaar is. Want naast in Nederland biedt F1 TV Pro deze actie alleen voor inwoners van Brazilië, Canada en de Verenigde Staten.

Wil jij dit weekend gratis naar de Grand Prix van Miami kijken? Sluit dan direct een F1 TV Pro abonnement af via onderstaande button.

Direct F1 TV Pro bestellen

Wat is F1 TV Pro?

F1 TV Pro is de officiële streamingdienst van de Formule 1. Met F1 TV Pro krijg je toegang tot live races, on-demand content en exclusieve documentaires. Je kunt elke race van het seizoen live bekijken, inclusief trainingssessies, kwalificaties en interviews met coureurs.

Daarnaast kun je genieten van tal van andere functies, zoals live timing en live leaderboard, onboard camera's van alle coureurs en volledige toegang tot het archief van de Formule 1. Met de F1 TV-app kun je de race bekijken op je favoriete apparaat, inclusief je smartphone, tablet, smart-tv of computer.

Hoe kun je F1 TV Pro gratis uitproberen?

Je kunt nu profiteren van een gratis proefperiode van 7 dagen voor F1 TV Pro. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden bij F1 TV Pro en je betaalgegevens in te voeren.

Let op! Na de proefperiode wordt het abonnement automatisch verlengd en wordt er geld in rekening gebracht, wil je dit niet, zeg je abonnement dan direct weer op.

Als je enthousiast bent over wat F1 TV Pro biedt kun je je abonnement door laten lopen. Je betaalt daarvoor €7,99 per maand. Als je direct een jaarabonnement afsluit krijg je een flinke korting en betaal je €64,99.

De Grand Prix van Miami

De Grand Prix van Miami is een van de meest opwindende races van het Formule 1-seizoen. Het stratencircuit is gelegen in het hart van de stad, met uitzicht op de skyline van Miami. Het is een snelle en technische baan, met lange rechte stukken en scherpe bochten. De coureurs zullen alles uit de kast moeten halen om de race te winnen.

Behoudt Verstappen zijn koppositie in Miami? Hoe gaat Perez het doen? En gaat Alonso een inhaalslag maken? Red Bull staat er goed voor, maar blijft dat zo? We gaan het dit weekend zien.

Hou er rekening mee dat er een tijdverschil is tussen ons en Miami. Dat betekent dat je dit Formule 1 weekend vooral in de avond beleeft. Wij hebben de belangrijkste Miami Grand Prix programma’s en starttijden voor je op een rij gezet:

Donderdag 4 mei

23:30 – 23:55:

Weekend warm-up

Vrijdag 5 mei

20:00 – 21:00:

Training 1

 

23:30 – 00:30:

Training 2

Zaterdag 6 mei

18:30 – 19:30:

Training 3

 

21:30 – 21:55:

Voorbeschouwing van de kwalificatie

 

22:00 – 23:00:

Kwalificatie

 

23:00 – 23:30:

Nabeschouwing van de kwalificatie

Zondag 7 mei

20:30 – 21:25:

Voorbeschouwing van de race

 

21:30 – 23:30:

Race

 

23:30 – 00:10:

Nabeschouwing van de race

Als je de Grand Prix van Miami wilt zien, is F1 TV Pro de beste optie. Met de app kun je de race live bekijken, evenals alle trainingssessies en kwalificaties. Je kunt ook genieten van exclusieve content, zoals interviews met coureurs en documentaires over de geschiedenis van de Formule 1.

F1 TV Pro en internet

Om ongestoord van de Grand Prix van Miami te kunnen genieten is een goede internet verbinding van belang. Je zit natuurlijk niet te wachten op haperingen als het net spannend wordt bij de laatste rondes.

Doe nu onze gratis postcodecheck en ontdek razendsnel alle mogelijkheden voor internet (en tv) op jouw adres.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking