100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Nieuw! Streamingdienst MAX komt naar Nederland

Zaterdag 15 April 2023 2 minuten en 26 seconden leestijd

Nieuw! Streamingdienst MAX komt naar Nederland

HBO Max heeft laten weten dat de nieuwe streamingdienst van Warner Bros. Discovery; MAX volgend jaar naar Nederland komt. Wanneer dat in 2024 precies zal zijn is nog niet bekend. Lees snel verder voor meer informatie over de streamingdienst MAX en wat de introductie betekent voor bestaande HBO Max klanten.

Wat is de streamingdienst MAX?

Woensdag 12 april maakte Warner Bros. Discovery bekend dat zij op 23 mei aan staande starten met de nieuwe streamingdienst MAX in de Verenigde Staten. Deze streamingdienst gaat niet alleen alle series van HBO en HBO Max aanbieden, maar je kunt er ook terecht voor alle films van Warner Bros. Daarnaast kun je straks via MAX naar veel programma’s van Discovery Channel en Food Network kijken.

Er is straks dus heel wat te zien op MAX. Alleen het aanbod aan films van Warner Bros is al gigantisch. Denk bijvoorbeeld aan de producties van DC Comics en films als Harry Potter.

Tijdens de persconferentie kondigde Warner Bros aan flink wat nieuwe producties te gaan draaien die in de toekomst op MAX te zien zullen zijn. Zo is er al bekend dat er een nieuwe serie gebaseerd op de boeken van Harry Potter wordt gemaakt. Maar ook hebben ze aangekondigd dat er spin-offs komen van succesvolle series als Game of Thrones en The Big Bang Theory.

Wat betekent MAX voor HBO Max en Discovery+ klanten?

In 2021 is HBO Max gelanceerd in Nederland. Consumenten die bij de lancering klant werden konden gebruik maken van een mooie aanbieding. Zij krijgen namelijk, zolang zij klant blijven, 50% korting op hun abonnementskosten. Wat het voor die klanten betekent nu MAX naar Nederland komt en HBO Max onderdeel wordt van deze streamingdienst is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat HBO Max klanten in de Verenigde Staten sowieso de eerste zes maanden het oude tarief blijven betalen voor hun abonnement.

In Nederland kunnen we ook al een paar jaar gebruik maken van de streamingdienst Discovery+, dit is de streamingdienst van Discovery. Zover nu bekend wordt Discovery+ in de Verenigde Staten niet toegevoegd aan MAX. Wat zij in Nederland gaan doen is nog niet bekend, HBO Max heeft laten weten daar op een later moment meer duidelijkheid over te geven.

Kan ik al een abonnement nemen op MAX?

Het is nog niet mogelijk om een abonnement te nemen op de nieuwe streamingdienst MAX. Na de introductie op 23 mei in de Verenigde Staten moeten we in Nederland flink wat geduld hebben. Pas in 2024 komt MAX naar ons land. Sowieso zijn er nog weinig details bekend, maar we kunnen de komende maanden wel nieuws gaan verwachten en natuurlijk houden wij je daarvan op de hoogte!

MAX en internet thuis

We moeten nog even geduld hebben voordat we in Nederland met MAX weer een streamingdienst rijker zijn. Maar van welke streamingdienst je ook gebruik maakt, een goede internetverbinding is belangrijk. Je wilt tenslotte zonder haperingen genieten van de beste films en series. Ondervind jij wel eens problemen met je internetverbinding? Of zou je minder willen gaan betalen per maand voor je abonnement? Ga dan eens internet vergelijken. Met onze gratis postcodecheck ontdek je razendsnel welke mogelijkheden er voor internet (en tv) op jouw adres zijn.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking