100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

NLZIET heeft haar app vernieuwd!

Zaterdag 3 April 2021 3 minuten en 13 seconden leestijd

NLZIET heeft haar app vernieuwd!

Voor de mensen die gebruik maken van NLZIET zullen de verandering vast al gemerkt hebben, NLZIET heeft namelijk haar app vernieuwd. De app heeft een nieuwe uiterlijk, een betere content weergave, meer live tv programma’s en persoonlijke kijktips. Hierdoor wordt jouw kijkervaring nog leuker en makkelijker! Heb jij nog geen NLZIET account? Probeer het dan een maand gratis!

Doordat de interface van de app is veranderd, worden verschillende soorten content duidelijker weergegeven. Je kunt nu makkelijker schakelen tussen live-tv, terugkijken en vooruitkijken. Daarnaast krijg je nu ook aanbevelingen op basis van jouw kijkgedrag. Ook zie je wat op dit moment de best bekeken programma’s zijn. Het aanbod van NLZIET was al heel groot, maar er zijn nu ook twee nieuwe zenders toegevoegd, namelijk AT5 en Insight TV.

Wat is NLZIET?

NLZIET is een samenwerkingsverband tussen de grote Nederlandse zendergroepen RTL, NPO en Talpa TV (voorheen SBS). Deze samenwerking is gelanceerd op 1 juli 2014. Sindsdien is het voor iedereen in Nederland mogelijk om een abonnement af te sluiten. Sinds 2018 is NLZIET in de gehele EU te gebruiken. Door de NLZIET app kun je programma’s streamen. Je kunt met NLZIET genieten van 36 zenders van de Nederlandse tv. Je kunt ook 24/7 alle programma’s van NPO, RTL en KIJK live bekijken. Zo kun je genieten van programma’s zoals Mr. Frank Visser en Wie is de mol, maar je kunt bijvoorbeeld ook aflevering terugkijken van programma’s zoals First dates. Heb je meer zin in een film of een serie? Ook dit is mogelijk. Met NLZIET kun jij dus kiezen uit een breed aanbod.

Hoe werkt NLZIET?

Om gebruik te maken van NLZIET moet je een account hebben en de app downloaden. Je kunt de app downloaden in de appstore. Wanneer je de app gedownload hebt kun je een account aanmaken. Dit kan ook op de site van NLZIET. Je kunt NLZIET nu een maand gratis uitproberen, daarna is het €7,95 per maand. Er staan meer dan 150.000 programma’s, series en films op de app die allemaal te bekijken zijn. Door de kopjes ‘aanbevolen’, ‘vooruit kijken’, ‘films’, ‘series’, en ‘meest bekeken’ wordt het voor jou makkelijker om iets leuks uit te zoeken. Ook kun je gebruik maken van de zoekfunctie in de app. Wanneer jij gevonden hebt wat je wilt gaan kijken druk je op afspelen.

Wil je NLZIET graag op je tv kijken? Als je een SmartTV hebt is de kans groot dat je de NLZIET app via je televisie kunt downloaden. Heb je dit niet of kan het niet via jouw SmartTV? Dan kun je NLZIET streamen via bijvoorbeeld een Google Chromecast of Apple tv.

Je hebt wel een goede internetverbinding nodig als je gebruik wilt maken van de NLZIET app. Dit komt omdat je programma’s en films streamt over het internet. Je kunt via onze gratis Postcodecheck kijken welke internetabonnementen er op jouw adres mogelijk zijn en welke internetproviders er op jouw adres leveren.

Wat zijn de voordelen van NLZIET?

NLZIET heeft als streamingdienst in Nederland veel voordelen. Doordat je tv kunt kijken via een app kun jij zelf bepalen waar en wanneer je tv kijkt. De meeste programma’s kun je reclamevrij terugkijken en je kunt sommige programma’s zelfs vooruitkijken. Ook heb je geen kastjes en kabels meer nodig om tv te kijken. NLZIET is de enige dienst die zowel publieke als commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand.

Welke zenders heeft NLZIET in haar aanbod?

Bij NLZIET kun je kijken naar 36 zenders. Ze heeft de zenders voor ons op een rijtje gezet:

  • NPO Start: NPO 1, NPO 2, NPO 3, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuws en NPO Politiek;
  • RTL XL: RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, RTL Crime, RTL Lounge, Insight TV en RTL Telekids;
  • KIJK: SBS6, Veronica/Disney XD, Net5, SBS9 en TV538;
  • Regionale kanalen: RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, AT5, Omroep Brabant en L1.


Wil je meer informatie over de zenders? Wij hebben een zenderoverzicht samengesteld!

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking