100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Onze Top 10 series, films en programma’s op NLZIET

Woensdag 14 September 2022 5 minuten en 2 seconden leestijd

Onze Top 10 series, films en programma’s op NLZIET

Met NLZIET kun je series, programma’s en films die op tv komen terugkijken, maar kun je ook live tv kijken! Als je een fan bent van tv kijken, is deze streamingdienst ideaal voor jou. Wij van ProviderCheck kijken ook graag tv en hebben onze top 10 van NLZIET voor jou samengesteld. Ben je benieuwd naar onze tips? Lees snel verder!

NLZIET is een samenwerkingsverband tussen de grote Nederlandse zendergroepen RTL, NPO en KIJK. Omdat het vaak lastig kan zijn om een keuze te maken binnen het grote aanbod van programma’s, series en films die je kunt kijken hebben wij onze top 10 van NLZIET samengesteld. Als je hier een aanvulling voor hebt dan horen wij dat graag! Wij kijken namelijk zelf ook graag naar een goede serie of film.

 1. Expeditie Robinson (programma): Inmiddels kunnen wij alweer kijken naar het 22e seizoen van Expeditie Robinson. In dit reality survivalprogramma gaan verschillende BN’ers de strijd met elkaar aan. Dit seizoen speelt zich af in de Filipijnen. De BN’ers moeten overleven op het eiland door zelf een kamp te bouwen en op zoek te gaan naar voedsel. Tussendoor moeten de eilanders het tegen elkaar opnemen in loodzware proeven. Met de eilandraad kunnen mensen naar huis gestuurd worden. Wie wordt dit jaar de winnaar? Dit programma is geweldig in elkaar gezet met spectaculaire proeven. Niet alleen de proeven, maar ook de tactiek die de eilanders moeten gebruiken om te winnen maakt dit echt een topprogramma.
   
 2. Chateau Meiland (programma): Inmiddels kent bijna iedereen de Meilandjes wel. Deze familie werd gevolgd terwijl ze in Frankrijk een chateau aan het ombouwen waren tot een bed & breakfast. Martien Meiland en zijn gezin waren als eerste te zien in het programma ‘ik vertrek’ in 2007. Omdat dit gezin zo populair was hebben ze hun eigen reality show gekregen. Inmiddels kun je via NLZIET kijken naar het 7e seizoen van deze spraakmakende familie, waar ze weer gaan verhuizen.
   
 3. Parasite (film): De familie Kim is een arm gezin die in een drukke en lagere arbeidsklasse district in Seoul leeft. Ze ruiken letterlijk naar armoede en moeten kleine oplichtingen plegen om rond te komen. De zoon Ki-Woo krijgt de kans om aan de slag te gaan als bijlesdocent van Kim Park. De Parks zijn een rijk gezin en zoeken nog meer mensen om bij hun in dienst te komen. Ki-Woo pakt zijn kans en zorgt er voor dat zijn gezin in het huis aan de slag kan gaan, ook al moet hij liegen over hun achtergrond. Zal dit goed aflopen? Deze film is steengoed en de situatie waar de personages zich in bevinden is erg interessant en spannend.
   
 4. A Seperation (film): Simin, de vrouw van Nader wil Iran verlaten samen met hun dochter Termeh. Ze heeft alles geregeld en kan in het buitenland een nieuw leven beginnen. Nader heeft echter zijn bedenkingen en besluit dat ze niet moeten gaan. Simin besluit dan om zelf te vertrekken. Nader en Termeh blijven samen achter. Termeh kan niet met de situatie om gaan en neemt een hulp in dienst. Hij komt snel terecht in een web van leugens, manipulatie en confrontaties. Deze film heeft een emotioneel verhaal, hartverwarmende dialogen en getalenteerde acteurs.
   
 5. Oogappels (programma): In Oogappels volgend we vier volkomen verschillende gezinnen ie worstelen met de opvoeding van hun kind. Het gaat over puberstress en ouderleed. De maatschappelijke druk op ouders om hun kinderen perfect op te voeden is voor velen herkenbaar. Daarom kan het fijn zijn om naar dit programma te kijken. Ieder gezin ervaart wel eens problemen en niets is perfect.
   
 6. Ik vertrek (programma): In ‘Ik vertrek’ gaan Nederlanders hun geluk in het buitenland beproeven. Wij kunnen ze hierbij volgen. We zien het emotionele vertrek, de voorbereidingen in Nederland en de eerste stappen in het land van bestemming. Inmiddels is alweer het 26e seizoen bezig.
   
 7. Beste Zangers (programma): In ‘De beste zangers’ komen een aantal zangers en zangeressen een paar afleveringen bij elkaar, waarbij in elke aflevering een zanger of zangeres centraal staat die voor iedereen een lied uitkiest om te zingen. De overige zangers en zangeressen moeten dit liedje hun eigen maken en zingen. In dit programma komt veel emotie naar boven. Als je een liefhebber bent van muziek is dit ook echt iets voor jou.
   
 8. The Infiltrator (film): Bob Mazur is een narcotica-agent die undercover gaat om te infiltreren in Pablo Escobars drugsimperium. Hij weet door te dringen tot aan de top en zet zijn leven op het spel om een waterdichte zaak op te bouwen tegen de drugsbazen. Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De avonturen zijn complex en moeilijk met veel spanning. De verhaallijn en het acteerwerk zijn van hoge kwaliteit. Deze film is echt een aanrader.
   
 9. Flikken Rotterdam (serie): In deze serie behandelt een team van politieagenten en rechercheurs met een officier van justitie een aantal zaken. In de havenstad Rotterdam gaan ze samen de strijd aan tegen criminaliteit. Inmiddels is het 6e seizoen al bezig.
   
 10. Lang leve de liefde (programma): Tegenwoordig moet alles in de liefde snel gaan via datingsapps, speeddates of snelle blind dates. Terwijl we wel iemand willen vinden om echt oud mee te worden. Door minimaal 24 uur of maximaal 4 dagen met iemand door te brengen, kun je elkaar echt goed leren kennen. In Lang leve de liefde is hier de ruimte voor. In dit liefdesexperiment worden twee vrijgezellen samen in een huis gezet waar ze 24 uur met elkaar doorbrengen. Na deze 24 uur kunnen ze ervoor kiezen om te blijven of om het avontuur te stoppen. Het is heel leuk om naar dit programma te kijken omdat je veel ongemakkelijke, grappige en mooie momenten ziet.  

 

Wie is NLZIET?

NLZIET is een uniek samenwerkingsverband tussen RTL, NPO, Talpa TV en KIJK. Je kunt op NLZIET direct tv kijken, zonder dat je een abonnement bij een internet provider nodig hebt. Naast live tv kun je ook programma’s, films en series kijken. Daarnaast kun je veel tv programma’s vooruit kijken, zodat je voorloopt op de traditionele uitzendingen.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking