100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Pak nu 20% korting op een F1 tv abonnement!

Vrijdag 11 Maart 2022 3 minuten en 7 seconden leestijd

Pak nu 20% korting op een F1 tv abonnement!

Voor de echte Formule1 fans hebben wij goed nieuws, wanneer jij nu een jaarabonnement afsluit bij F1 TV krijg je namelijk 20% korting. Wanneer je dit omrekent betaal je maar €4,33 per maand. Met dit abonnement kun je alles van de Formule1 volgen! Lees snel verder.

De korting van 20% geldt op het F1 TV Pro jaarabonnement. Je betaalt dus in plaats van €64,99, maar €51,99 per jaar. Omgerekend is dit €4,33 per maand! Dit is een stuk voordeliger dan het F1 TV Pro maandabonnement, hier betaal je namelijk €7,99 per maand voor. Het houdt dus in dat je €3,66 euro minder betaald wanneer je het jaarabonnement met korting afneemt. Wees er snel bij, deze aanbieding geldt namelijk maar tot en met 13 maart.

Sluit een F1 TV Pro abonnement af met korting!

Met het F1 TV Pro abonnement kun je de F1 live kijken! Naast het F1 TV Pro abonnement is er ook nog het F1 TV Access  abonnement. De korting geldt niet op dit abonnement. Voor het jaarabonnement betaal je €29,99 en voor het maandabonnement betaal je €2,99. Het nadeel van het F1 TV Access abonnement is dat je geen live F1 tv kunt kijken.

Wat kun je allemaal met het F1 TV Pro abonnement?

Met het F1 TV Pro abonnement kun je live alle F1 races kijken. Wij zetten voor jou op een rij wat dit precies inhoudt:

 • Een livestream van elke sessie op de baan van alle GP’s. Je kunt altijd en overal streamen. Ben jij onderweg? Geen probleem, je kunt Live kijken op je computer, smartphone of tablet;
 • Toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio. Je kunt zelf bepalen wat je wilt zien en met welke coureur jij mee rijdt, Dit kan door middel van de 20 cockpitcamera’s;
 • Livestream van F2, F3 en Porsche Supercup.

Met het F1 TV Access abonnement heb je bovenstaande voordelen niet.  Beide abonnementen bieden wel het volgende:

 • Je kunt kijken naar herhalingen van de F1, F2, F3 en Porsche Supercup;
 • Je hebt On demand toegang tot alle F1 onboard-camera’s;
 • Je kunt kijken naar exclusieve documentaires;
 • Je kunt genieten van meer dan 650 historische races;
 • Je hebt volledige toegang tot alle functies van live timing.

Maar wat houdt live timing precies in? Wij leggen het uit!

 • Live leaderboard gegevens: Je kijkt live hoe de coureurs zich per ronde met milliseconden verbeteren;
 • Realtime Telemetrie: Je kunt onder andere het schakelen en de acceleratie volgen met gegevens die live gestreamd worden vanuit de auto;
 • Radiocommentaar: Je luistert mee met de boardradio. Hiermee hoor je de discussies tussen teams, maar ook de tactiek bespreking en de overwinningen;
 • Volg de live posities van de coureurs op het circuit;
 • Volg de slijtage van de banden.

Hoe kun je kijken naar F1 TV?

Er zijn drie manieren om te kijken naar F1 TV, dit zijn via de F1 TV App, via de Formula 1 App en via het internet. Om te kijken heb je een abonnement nodig. Je kunt heel makkelijk een abonnement aanmaken in de app of op de site. Kies het abonnement dat bij jou past, vergeet niet dat je tot en met 13 maart 20% korting hebt op het F1 TV Pro abonnement! Wanneer je het abonnement hebt aangemaakt kun je inloggen op jouw account.

Om F1 TV te streamen is het wel belangrijk dat je een goede internetverbinding hebt. Met een sport waarbij het vaak om secondes gaat, kun je geen haperend beeld gebruiken. Heb jij nog geen internetverbinding of ben je niet tevreden met je huidige internet provider? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internet providers leverbaar zijn op jouw adres en welke snelheden zijn kunnen halen.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking