100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Snelheidsverhoging Ziggo zakelijk en veel overstapvoordeel

Vrijdag 28 Mei 2021
Laatste update: Woensdag 2 Juni 2021 5 minuten en 43 seconden leestijd

Snelheidsverhoging Ziggo zakelijk en veel overstapvoordeel

Ziggo heeft niet alleen een snelheidsverhoging doorgevoerd op de internetpakketten van consumenten, maar ook voor haar zakelijke klanten! We maken meer gebruik van het internet dan ooit. Ook runnen we ons bedrijf steeds vaker vanuit huis en zijn we steeds meer met zijn allen tegelijk online. Dit vraagt om het beste internet, zeker voor ondernemers. Omdat Ziggo zakelijk het allerbeste internet wil leveren heeft ze haar internetsnelheden verhoogt.

Bekijk Ziggo Zakelijk aanbiedingen

We hebben de snelheidsverhogingen voor jou op een rijtje gezet:

Downloadsnelheid:

 • Zakelijk Internet Start: Was 60 Mbit/s, is nu 100 Mbit/s;
 • Zakelijk Internet Complete: Was 300 Mbit/s, is nu 500 Mbit/s;
 • Zakelijk Internet Max: Was 600 Mbit/s, is nu 700 Mbit/s;
 • Zakelijk Internet Giga: Was 1000 Mbit/s, blijft 1000 Mbit/s.
   

Uploadsnelheid:

 • Zakelijk Internet Start: Was 10 Mbit/s, is nu 30 Mbit/s;
 • Zakelijk Internet Complete: Was 40 Mbit/s, blijft 40 Mbit/s;
 • Zakelijk Internet Max: Was 50 Mbit/s, blijft 50 Mbit/s;
 • Zakelijk Internet Giga: Was 50 Mbit/s, blijft 50 Mbit/s.
   

*** Wist je dat kiezen voor Ziggo zakelijk nu extra voordeel oplevert? Je krijgt nu namelijk: ***

Tot 4 maanden gratis Ziggo zakelijk Alles-in-1
Internetsnelheden tot 1 Gbit/s
Gratis 3 Ziggo Smart Wifiboosters t.w.v. €149,-

Wat is Ziggo zakelijk?

Met Ziggo zakelijk kun je overal online werken, thuis, op kantoor en onderweg. Je maakt met Ziggo zakelijk gebruik van het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo, het GigaNet. Het GigaNet is slim, stabiel en snel. Waar je ook bent, je staat altijd in verbinding. Je kunt supersnel internetten met een downloadsnelheid tot wel 1000 Mbit/s, waarbij het niet meer uitmaakt dat je tegelijk een streamingsdienst gebruikt, upload of mailt. De technologie staat nooit stil en Ziggo beweegt mee. Hierdoor is ze klaar voor de toekomst, en jij ook. Ziggo gaat nog sneller, benut de mogelijkheden van 'The Internet of Things' en maakt nu al gebruik van het 5G netwerk.

Welke zakelijke internetpakketten biedt Ziggo aan?

Ziggo biedt vier zakelijke internetpakketten aan. Wij hebben ze voor je op een rij gezet:

 • Zakelijk internet Start: Tot 5 apparaten online. Weinig gelijktijdig gebruik van laptops, tablets of smartphones en eenvoudig web- en emailgebruik.
 • Zakelijk internet Complete: Tussen de 5 en 50 apparaten online. Hogere uploadsnelheid voor cloud applicaties. Versturen van middelgrote bestanden.
 • Zakelijk internet Max: Veel gelijktijdig gebruik van apparaten. Gebruik van zware online applicaties. Streamen van Netflix en Youtube en het versturen van grote bestanden.
 • Zakelijk Internet Giga: Topsnelheid voor ondernemers die graag op de zaken vooruit lopen. Je bent klaar voor de toekomst en voor iedere denkbare toepassing.
   

Al deze internet abonnementen komen inclusief wifi-modem, gratis internetbeveiliging, installatiegarantie, expert service en online tv kijken met Ziggo Go.

Wanneer kan ik overstappen naar Ziggo zakelijk?

Je kunt overstappen naar Ziggo zakelijk als je je huidige internetabonnement op kunt zeggen, oftewel je contractvrij bent, of  wanneer je nog geen internetabonnement hebt. Omdat veel internetproviders hun prijzen per 1 juli verhogen zou het ook zo kunnen zijn dat je eerder over kunt stappen dan dat je contract afloopt. Dit zou zo kunnen zijn als je een internetabonnement hebt bij onder andere KPN of XS4ALL. Als de prijsverhoging groter is dan de inflatiestijging kun je je abonnement kosteloos opzeggen.

Wanneer je overstapt naar Ziggo zakelijk, maakt Ziggo het overstappen voor jou heel gemakkelijk dankzij de gratis overstapservice. Dit houdt in dat Ziggo je overstap regelt zodat je geen seconde offline bent.

Waarom kies je voor Ziggo Zakelijk?

De drie belangrijkste redenen om als ondernemer voor Ziggo zakelijk te kiezen zijn:

 • Op de groei: Ziggo biedt haar zakelijke diensten aan op de groei. Je kunt bijvoorbeeld als klein ondernemer beginnen met het internet Start pakket. Wanneer je groeit naar meer apparaten online kun je je abonnement upgraden naar internet Complete.
 • Goede service: Het internet is het kloppend hart van je bedrijf, daarom combineert Ziggo haar zakelijke producten met professionele service.
 • Toekomstproof: Ziggo maakt het, samen met Vodafone, iedere dag mogelijk om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Dit kan door middel van hun krachtige en stabiele netwerk.
   

Daarnaast is Ziggo een internetprovider die meedenkt met jou als bedrijf. Hoe groter het bedrijf, hoe specifieker de wensen. Ziggo denkt met je mee en neemt de verantwoordelijkheid. Daarnaast maakt Ziggo graag heldere afspraken en zijn ze altijd goed bereikbaar. Vanuit de ervaring in verschillende branches denkt Ziggo graag met je mee, als businesspartner en als ervaren specialist.

Waarvoor zakelijk tv en bellen?

Tv en bellen kunnen zakelijk ook een groot onderdeel zijn van je internetpakket. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis of een zorgcentrum, waar in elke kamer een televisie hangt. Of in de sportschool en in vakantiehuisjes waar ook altijd een tv aanwezig is. Met digitale telvisie van Ziggo kijk je overal en altijd tv en krijg je een professionele service en support. Met het basis tv pakket ontvang je al meer dan 80 tv zenders inclusief gratis Ziggo Sport. Daarnaast ontvang je de Mediabox Next, kun je overal tv kijken met de Ziggo Go app, kun je verder kijken op elk scherm en heb je je eigen kijkprofiel.

Bellen komt zakelijk heel veel voor, daarom kun je bij Ziggo zakelijk ‘bellen’ aan je internet pakket toevoegen. Met zakelijk bellen ben je goed bereikbaar voor klanten en het is ook nog eens kostenbesparend. Je kunt onbeperkt bellen voor een vast laag maandbedrag. Je bent ook baas over je eigen bereikbaarheid. Wil je onbeperkt bellen of een telefooncentrale in de cloud? En wil je tussendoor je centrale aanpassen van 2 naar 100 medewerkers? Dat kan.

Dankzij de samenwerking tussen Ziggo en Vodafone, regel je bij je Ziggo zakelijk internetpakket ook makkelijk je mobiele abonnement. Maak gebruik van het betrouwbare netwerk van Vodafone en breng alles onder bij één provider. Hoe handig is dat?

Wat zijn de voordelen van Ziggo zakelijk?

Ziggo Zakelijk is iets duurder, maar biedt dan ook heel veel voordelen:

 • Je bent als ondernemer al druk genoeg, en je wilt je niet ook nog eens druk maken om het internet. Ziggo heeft de ‘Expert Service’. Deze service is speciaal voor haar zakelijke klanten. De klantenservice is elke dag gratis bereikbaar van 08:00 uur tot 22:00 uur. De installatie wordt door ervaren Ziggo-monteurs gedaan en je betaalt geen aansluitkosten;
   
 • Met het Ziggo zakelijk pakket heb je als ondernemer alles wat je nodig hebt om online te werken in een compleet pakket. Je kunt overal, ongehinderd en supersnel werken met als extra optie altijd online tv. Je maakt gebruik van het GigaNet van Ziggo en je kunt gebruik maken van de Ziggo GO app om overal even te relaxen, bijvoorbeeld tijdens een zakenreis. Daarnaast heb je ook een wifi back-up bundel. Hierdoor kun je gewoon doorwerken wanneer de wifi er even uitligt. Dit is wel alleen in combinatie met een Vodafone abonnement;
   
 • Ziggo Zakelijk internet geeft extra garanties om veilig online te kunnen ondernemen. Zo ontvang je gratis internetbeveiliging van F-Secure (1 tot 5 licenties afhankelijk van je abonnement). Ook heb je overal in de zaak of het thuiskantoor een goed bereik dankzij de Ziggo Smart Wifiboosters en kun je altijd stabiel en veilig pinnen met Pin Zeker;
   
 • Als laatste groeit Ziggo Zakelijk met je mee. Ben je net gestart of al flink gegroeid? Elke ondernemer heeft andere wensen en Ziggo Zakelijk helpt je hierbij.

Naast Ziggo bieden T-Mobile en KPN ook zakelijk internet aan.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking