100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

TV nieuws: SBS9 wordt Viaplay TV!

Donderdag 4 April 2024 1 minuut en 57 seconden leestijd

TV nieuws: SBS9 wordt Viaplay TV!

Vanaf 5 april verandert tv-kanaal SBS9 naar Viaplay TV. Talpa Network heeft een partnership met Viaplay Group gesloten. Hierdoor krijgt Talpa Network toegang tot een kleine selectie van het sportaanbod dat Viaplay biedt. Ben je benieuwd naar het aanbod en wat de verandering inhoudt? Lees dan snel verder!

Wat wordt het aanbod van Viaplay TV?

Je kunt bij Viaplay TV genieten van Formule 1, darten en de Engelse Premier League. In de toekomst is het idee om ook wedstrijden van de Duitse Bundesliga uit te zenden. Daarnaast kan je ook genieten van internationale films en series en entertainment vanuit Nederland. Elke maand wordt er opnieuw gekeken welke wedstrijden er live te zien zullen zijn.

Viaplay TV trapt af met de Formule 1 GP in Japan. Je kunt op vrijdag 5 april live de tweede vrije training kijken. Je kijkt een dag later naar de herhaling van de kwalificatie om 13:00 en op zondag 7 april kijk je ook om 13:00 naar de herhaling van de race. De live races worden voorlopig nog bij Viaplay gehouden.

Naast Formule 1 kan je 11 en 18 april genieten van de darttoernooien van PDC. Deze zijn namelijk live te volgen op Viaplay TV. Zo kan je in de aankomende twee weken ook genieten van vier Premier League wedstrijden. Zo kan je genieten van Fulham – Newcastle United, Tottenham Hotsput – Nottingham Forest, Manchester City – Luton Town en Chelsea – Everton.

Het is de intentie van zowel Talpa Network als de Viaplay Group om het aanbod in de toekomst te vergroten.

Wat is Viaplay?

Viaplay is een online streamingsdienst met een groot aanbod aan sporten zoals Formule 1, Bundesliga en darts. De eigenaar van Viaplay is de Viaplay Group. Dit bedrijf heeft al jaren succes met verschillende streamingsdiensten in de Scandinavische regio. Het aanbod van Viaplay is heel ruim, waardoor er voor iedereen wel wat leuks te bekijken is.

Je kuntViaplay kijken via het internet of via de app. De app kan je downloaden op je telefoon, tablet of televisie (indien SmartTV). Je hebt wel een account nodig om naar Viaplay te kunnen kijken.

Wil jij alle sportwedstrijden live bekijken via Viaplay? Kies dan voor een Viaplay maandabonnement, daar betaal je €15,99 per maand voor en is op elk moment opzegbaar. Wist je dat je met je Viaplay abonnement in 2024 gratis toegang hebt tot F1TV Pro? Dat betekent nog meer Formule 1 als je nu kiest voor Viaplay.

Bestel hier Viaplay

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kan je ons volgen op onze sociale mediakanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram en Twitter. Wij hebben daarnaast ook nog een YouTube kanaal met verschillende uitleg- en handleidingsvideo’s.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking