100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Verdwijnt HBO Series bij Ziggo?

Vrijdag 10 December 2021 3 minuten en 9 seconden leestijd

Verdwijnt HBO Series bij Ziggo?

Je hebt het waarschijnlijk al voorbij horen komen, HBO komt met haar eigen streamingdienst ‘HBO Max’. Maar wat betekent dit voor Ziggo? Ziggo heeft namelijk een samenwerking met HBO en biedt de content aan in het Movies & Series (X)L-pakket. Helaas verdwijnt een groot deel van dit aanbod per 1 januari 2022. Maar hoe kun je dan kijken naar jouw favoriete HBO series?

Na vijf jaar loopt de overeenkomst tussen Ziggo en HBO af. Per 2022 komt HBO nu ook met haar eigen streamingdienst naar Nederland, HBO Max. Dit is dan ook de rede dat er een deel van het aanbod van HBO bij Ziggo verdwijnt. Je kunt de populaire series zoals ‘Game of Thrones’, ‘Band of Brothers’ en ‘Chernobyl’ per januari niet meer via Ziggo kijken, maar via HBO Max. Er blijft nog een zeer beperkt aantal HBO-films en series te zien bij Ziggo.

Gelukkig kondigt Ziggo wel een nieuw aanbod aan voor haar on-demand dienst, namelijk een samenwerking met ViacomCBS. Je kunt dan kijken naar filmklassiekers van Paramount Pictures en series van Showtime en CBS Studios. In dit aanbod vallen onder ander series als ‘Dexter’, ‘Californication’ en ‘The Affair’.

Wat betekent dit voor je Ziggo abonnement?

Jouw Ziggo abonnement blijft gewoon hetzelfde. Voor de prijzen van de pakketten Movies en Series (X)L verandert er niets. Dit komt omdat de pakketten vanaf januari 2022 aangevuld worden met een hoop nieuwe favoriete series en films, zoals ‘The Godfather’, ‘Dexter’ en ‘Evil’. Daarnaast blijft er een deel van het HBO-aanbod beschikbaar, zoals ‘The Nevers’ en het derde seizoen van ‘Succession’. Je kunt dus gewoon van topfilms en series blijven genieten!

Naast dat er vanaf januari 2022 een hoop nieuwe films en series te zien zijn, kun je ook blijven genieten van de extra tv-zenders en honderden andere films en series. Met Ziggo Movies en Series (X)L kijk je de mooiste films, series en tv-zenders, waar en wanneer je maar wilt. Wanneer je dit abonnement hebt kijk je naar iedere film en serie uit het pakket zonder extra kosten.

Je kunt op meerdere manieren naar Ziggo Movies & Series (X)L kijken. Dit kan namelijk via het tv-menu, met stembesturing of met Ziggo Go. Ziggo Go is de tv-app van Ziggo. Je kunt deze app downloaden op bijvoorbeeld je smartphone of tablet. Zo kun je altijd en overal tv kijken.

Ben je benieuwd of Ziggo ook leverbaar is op jouw adres? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om hier achter te komen!

Wat is HBO Max?

HBO Max is een Amerikaanse Streamingdienst van WarnerMedia Entertainment. Dit is een dochteronderneming van AT&T. Deze streamingdienst werd op 27 mei 2020 gelanceerd in de Verenigde Staten. De content die je hier kunt kijken is van onder andere WarnerMedia, maar ook van andere film- en televisieproducenten. In de Verenigde Staten beschikt HBO Max over de streamingrechten op onder andere ‘The Big Bang Theory’ en ‘Friends’.

HBO is de thuisbasis van shows en films waar iedereen het over heeft. Van baanbrekende series en documentaires tot de grootste blockbuster films ooit gemaakt. HBO wordt al tientallen jaren erkend als een van de meest gerespecteerde en innovatieve entertainmentmerken ter wereld. HBO-programma’s worden verkocht in meer dan 155 landen over de helwereld. Vanaf 2022 kunnen we in Nederland genieten van deze films en series via HBO Max.

Wie is Viacom CBS?

ViacomCBS is een wereldwijd mediabedrijf. Ze levert premium content aan doelgroepen op verschillende platforms over de hele wereld. Het ViacomCBS portfolio bestaat uit ’s werelds populairste merken voor multimedia entertainment. Waaronder MTV, Nickelodeon, Comedy Central, Paramount Network en Spike. Met meer dan 60 kanalen en 20 merken bereikt ViacomCBS 229 miljoen huishoudens in de doelgroepen kids, gezinnen, jongeren en volwassenen.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

 

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking