100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand augustus

Woensdag 05 augustus 2020 4 minuten en 10 seconden leestijd

Zender van de maand augustus

Het is augustus; Een nieuwe maand en dat betekent voor veel van onze providers ook een nieuwe zender van de maand. Natuurlijk zetten wij ze weer voor je op een rij.

Budget

In augustus kijken Budget Alles-in-1 klanten gratis naar Animal Planet. Zoals je misschien al verwacht is deze zender volledig gericht op dieren, insecten, huisdieren en jagers in het wild. Ze komen allemaal voorbij!

Je bekijkt Animal Planet in augustus op Budget Alles-in-1 kanaal 42.

Caiway

Muziekliefhebbers opgelet! In augustus is Stingray Lite TV zender van de maand bij Caiway. Stingray Lite TV biedt voor ieder wat wils. Je kijkt de hele maand naar video’s van de grootste hits uit de jaren ’80, ’90 en 2000. Maar je ziet hier ook nummers die nu in de hitlijsten staan.

Stingray Lite TV komt met een afwisselend aanbod van artiesten als Take That, The Spice Girls, Wham! en Queen, maar ook Coldplay, Sam Smith, Billie Eilish, Taylor Swift, Katy Perry en Shawn Mendes komen voorbij. Geniet de hele dag van de beste popmuziek van de afgelopen 40 jaar. En dat ook nog eens zonder reclameonderbrekingen.

Je bekijkt Stingray Lite TV in augustus op Caiway kanaal 21.
Ben je na augustus helemaal enthousiast over Stingray Lite TV? Kies dan voor het Plus TV-pakket, met niet alleen dit kanaal, maar ook nog eens 39 andere extra zenders. Wist je dat je het Plus TV-pakket van Caiway nu de eerste twee maanden gratis kunt proberen?

Delta

Ook Delta-klanten kijken in augustus gratis naar Stingray Lite TV. Hierboven lees je al meer over het muziekaanbod. Daarnaast is de muziekdatabase van Stingray Lite TV flink uitgebreid met de grootste hits van eigen bodem. Kijk mee naar je favoriete nummers van onder andere Marco Borsato, Blof en Racoon.

In augustus bekijk je Stingray Lite TV bij Delta op kanaal 12.
Enthousiast na die tijd? Kies dan voor het 90+ tv-pakket van Delta en geniet iedere dag van de beste muziek.

KPN

Ben jij meer een sportmens? Dan zit je bij KPN goed in augustus. Zender van de maand is dan namelijk Eurosport 2. Wat een grote sportzomer moest worden is door het corona virus totaal veranderd. Geen EK voetbal, geen Olympische Spelen en ook geen Tour de France. Maar gelukkig zijn er ook toernooien die wel doorgaan, waarvan je als KPN-klant niets hoeft te missen.

Je kijkt in augustus op KPN-kanaal 42 naar Eurosport 2.
Ook na augustus hoef je niets te missen op sportgebied. Eurosport 2 zit namelijk in het Pluspakket van KPN die je naast je internet en tv-abonnement af kunt sluiten.

Online

Heb jij al een alibi? Online regelt die in augustus voor je. Zender van de maand is dan namelijk RTL Crime. Kijk gratis naar de beste crimeseries uit binnen- en buitenland. Denk daarbij aan series als Baantjer en Commissaris Rex, maar ook Flikken Gent en Castle.

In augustus bekijk je RTL Crime bij Online op kanaal 42 of via de Canal Digitaal TV App.
Kun je ook na augustus wel een Alibi gebruiken? Kies dan voor het Entertainment HD-pakket van Online en blijf genieten van het beste wat crime te bieden heeft op RTL Crime.

Oxxio

Ook Oxxio-klanten hoeven in augustus geen sporttoernooi te missen. Eurosport 2 is bij deze provider namelijk ook de zender van de maand in augustus. Ga er lekker voor zitten en geniet.

Je bekijkt Eurosport 2 in augustus op Oxxio kanaal 42.

T-Mobile

Het wordt lachten, gieren, brullen bij T-Mobile. Zij bieden jou in augustus namelijk Comedy Central Extra als zender van de maand. Kijk naar de beste programma’s op komedie-gebied zoals Amy Schumer Inside, Roast Battle en Drunk History, maar ook naar Brooklyn Nine-Nine, Most Ridiculous en The Cool Kids.

Je vindt Comedy Central Extra in augustus op T-Mobile kanaal 18.
Wil je na augustus blijven lachten? Kies dan voor het Entertainment-pakket van T-Mobile. Je regelt het makkelijk zelf via My T-Mobile Thuis.

XS4ALL

Daar is ie nog een keer, ook bij KPN-dochter XS4ALL Is Eurosport 2 in augustus de zender van de maand. Net als bij KPN bekijk je bij XS4ALL, Eurosport 2 op kanaal 42 in augustus.

Kun je na het gemis van sport in de afgelopen maanden geen genoeg krijgen van Eurosport 2? Kies dan voor het Pluspakket van XS4ALL met nog veel meer zenders.

Youfone

De beste Britse films, series en programma’s en dat op één televisiezender! Je ziet het allemaal op BBC Entertainment. Zender van de maand augustus bij Youfone. Je ziet op BBC Entertainment alleen het beste entertainment dat door de Britse omroepen wordt uitgezonden. Er is voor ieder wat wils met meesslepende reality- en dramaseries en hilarische comedy.

Je bekijkt BBC Entertainment in augustus op Youfone kanaal 26.
Wil je na augustus blijven genieten van het beste dat Groot-Brittannië heeft te bieden op tv-gebied? Kies dan voor het Premium TV-pakket van Youfone. Je regelt dit eenvoudig via MyYoufone.

Thuis internet en tv

Bijna al onze internetproviders bieden jou iedere maand weer een nieuwe zender van de maand. Laat jij je ook graag verrassen en probeer je graag nieuwe tv-zenders uit? Kies dan nu voor een internet en tv-abonnement.

Met onze gratis postcodecheck ontdek je binnen een minuut alle mogelijkheden voor internet en tv op jouw adres.