100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

HBO kijken bij Ziggo? Onze top 10 series.

Donderdag 10 Oktober 2019
Laatste update: Vrijdag 15 Mei 2020 3 minuten en 27 seconden leestijd

HBO kijken bij Ziggo? Onze top 10 series.

Wat is HBO?

Home Box Office (HBO) is een Amerikaans kabeltelevisienetwerk. HBO heeft populaire series, een groot aanbod aan films en zelfgeproduceerde televisiefilms. Voor een bedrag per maand kan je dit allemaal ontvangen. HBO heeft veel toppers waar je zeker naar wilt kijken. Denk bijvoorbeeld aan Game Of Thrones en Band of the Brothers.

HBO bij Ziggo

Veel klanten van Ziggo zijn enthousiast over HBO. Ziggo biedt HBO-content in de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series aan klanten aan. Een groot voordeel voor Ziggo. Ziggo biedt namelijk iets aan wat geen enkele andere provider aanbiedt.

Top 10 HBO Series 2019  

  1. Game of Thrones

Game of Thrones is niet zomaar een serie. Met een recordaantal aan Emmy Awards is het de hit serie van HBO. De serie heeft miljoenen fans en inmiddels zijn er al 8 seizoenen. De serie is gebaseerd op fantasieboeken. Het gaat over een machtsstrijd om de ijzeren troon tussen zeven verschillende families op het continent Westeros. De koning, Robert Baratheon, merkt al snel dat zijn troon erg gewild is onder de andere families. Om het nog erger te maken staan ze in het Noorden klaar om Weteros binnen te vallen.

  1. Chernobyl

De naam komt je misschien bekend voor. Deze serie gaat over de kernramp in Chernobyl in de Oekraïne. Je krijgt een indruk hoe en waarom de ramp ontstond. Je krijgt ook verhalen te zien van mensen uit de getroffen gebieden en hoe zij moesten overleven na de ramp.

  1. Band of Brothers

Band of Brothers is een oorlogsserie op HBO. De serie heeft 10 seizoenen en gaat over de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog.

  1. Euphoria

Een serie geproduceerd door rapper Drake. De serie gaat over een groep studenten die moet omgaan met sociale media, drugs, liefde, seks, trauma’s en drama. Hoofdrolspeler Zendaya Coleman speelt een drugsverslaafde tiener die na een verblijf in een kliniek terugkeert naar haar school.

  1. The Sopranos

The Sopranos is een Amerikaanse misdaad-/dramaserie. Anthony Soprano, oftwel Tony, staat aan het hoofd van de DiMeo familie. DiMeo is een criminele organisatie in New Jersey. Officieel is Tony werkzaam in het afvalbeheer bij Barone Santitation. Dit is slechts een dekmantel voor zijn criminele praktijken. Zijn business bestaat uit illegale gokpartijen, afpersing, overvallen en witwaspraktijken.

  1. The Wire

The Wire is een Amerikaanse serie. De politiemisdaadserie heeft vijf seizoenen die zich afspelen in Baltimore. De serie draait om een politieonderzoek naar drugshandel en moorden. De acties gaan gepaard met afluisteracties en surveillances. De scheidingslijnen tussen goed en kwaad worden steeds minder zichtbaar.

  1. Oz

Oz is een Amerikaanse gevangenisserie van HBO. Oz speelt zich af in Emerald City. Een experimentele gevangenis waar de gevangenen zelfverantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken. Het concept is bedacht door Tim McManus. Het doel van het experiment is om van de gevangenen een beter mens te maken, door een 'echte' samenleving na te bootsen. Elke gevangene heeft een taak binnen de gevangenis, zo worden de postkamer, de keuken en de kledingproductie door de gevangenen zelf beheerd.

  1. Broadwalk Empire

Broadwalk Empire is een Amerikaanse misdaadserie. Boardwalk Empire speelt zich af aan het begin van de 20ste eeuw in Atlantic City. De stad begon als een stad voor toeristen maar groeide al snel uit tot een bakermat van corruptie, gokken en prostitutie.   

  1. Deadwood

Deadwood is een Amerikaanse westernserie. Deadwood speelt zich af in een stad die wordt beheerst door goudkoorts. Een plaats vol misdaad en corruptie. Een menigte rusteloze mensen die koortsachtig op zoek zijn naar goud, trekt naar deze vogelvrije nederzetting waar alles en iedereen te koop is. De kolonisten, van een ex-politieman tot een berekenende saloon-eigenaar en van de legendarische Wild Bill Hickok tot Calamity Jane, moeten zien te overleven. Deadwood is een helse plaats om fortuin te maken.

  1. Six Feet Under

Als vader Nate Fischer onverwachts overlijdt, moeten zijn vrouw en kinderen hun leven weer op zien te pakken en het familiebedrijf overeind houden. En laat dat nu net een begrafenisonderneming zijn. Het gevolg is een geijkt maar ijzersterk gezinsdrama.

Benieuwd of jij ook Ziggo en HBO kan ontvangen? Doe dan nu de PostcodeCheck en ga internet thuis vergelijken!

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking