100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Onze Top 10 series en films op Disney+

Vrijdag 15 Juli 2022 4 minuten en 50 seconden leestijd

Onze Top 10 series en films op Disney+

Naast alles van Disney, kijk je ook naar alles van Pixar, marvel, Star Wars, National Geographic en Star! Als je het ons vraagt raak je maar niet uitgekeken. Wat ook echt fijn is, is dat je films en series kunt downloaden zodat je ze altijd en overal kunt kijken. Wij van ProviderCheck (Remco, Dirk, Mirjam en Tessa) willen graag onze Disney+ kijkervaring met jou delen. Daarom hebben wij onze top 10 samengesteld. Heb jij nog suggesties voor films en series? Geef deze dan gerust door!

 1. Ms. Marvel: In deze serie volgen we Kamala Khan. Deze moslimtiener is een gamer en een fanatieke schrijfster van fanfictie. Hierdoor heeft ze het gevoel dat ze er niet helemaal bij hoort op school, tot ze opeens zelf superkrachten krijgt net als haar superhelden. Deze meeslepende serie is echt het moeite van kijken waard.
   
 2. Turning Red: Turning red gaat over een meisje, Mei Lee, die een goede dochter wil zijn maar struggelt met haar pubertijd. Tot overmaat van ramp veranderd ze in een rode panda als ze zichzelf te veel opwind. Deze film gaat over buitenbeentjes waar iedereen zich mee kan identificeren. Ook gaat deze film over de veranderingen die we doormaken in de pubertijd. Naast dat het een vlotte en leuke film is, is het dus ook een leerzame film.
   
 3. How I met your father: Was jij een echte fan van de serie How I met your mother? Waarbij je er na 10 seizoenen eindelijk achter kwam wie de moeder was? Van deze geweldige serie is nu een spin off, met Hilary Duff als hoofdrolspeelster. Je kijkt naar Sophie en haar vriendengroep die proberen uit te vinden wie ze zijn, wat ze willen in het leven en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van datingapps. Echt een aanrader!
   
 4. Frozen: Waarschijnlijk ken je deze film al wel, dit is namelijk een echte Disney klassieker. Het gaat over de twee zusjes Anna en Elsa. Elsa heeft magische krachten die eigenlijk geheim moeten blijven. Uiteindelijk worden haar krachten bijna haar dood, maar de liefde tussen de twee zussen wordt haar redding. Het mooie aan deze film is dat zusterliefde alles overwint.
   
 5. Thor: De almachtige Thor staat op het punt om de troon van Asgard te bestijgen, tot er een oorlog begint. Thor wordt verbannen naar de aarde om tussen de mensen te leven. Intussen bereid hij zich voor om zijn boosaardige broer tegen te houden om de troon te bestijgen. Het is een prachtige film met gave special effects waarbij overmoed en wraaklust afgewisseld worden met humor. Vind jij deze film ook zo leuk? Kijk dan de nieuwe Marvel Studios productie Thor: Love and Thunder (juli 2022 in de bioscoop).
   
 6. Maleficent: Maleficent (gespeeld door Angelina Jolie) is de iconische schurk van Doornroosje. In deze film zie je haar verhaal en waarom zij zo veel wraak heeft ten opzichte van Aurora. In 2019 is er ook een Maleficent 2 uitgekomen, waar het verhaal van Maleficent en Aurora verder gaat. Deze films hebben een mooi verhaal. De rol van Maleficent is waanzinnig geacteerd. Echt een aanrader om te kijken.
   
 7. The Greatest Showman: Ben jij een fan van musical films? Dan zal dit een van jouw favoriete films zijn. Het is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness. Tijdens het kijken van deze film krijg je een gevoel van verwondering als dromen werkelijkheid worden. Het is niet alleen een hele mooie en ontroerende film, maar de muziek van deze film is ook echt fantastisch.
   
 8. Cougar Town: Courteney Cox (Monica van Friends) schittert in deze serie als Jules. Jules is gescheiden en haar leven bestaat uit wijn drinken, haar vrienden (en tevens buren) en haar zoon Travis. Je ziet hoe belangrijk het is om hechte vrienden te hebben. Deze vriendengroep maakt veel dingen mee die in het dagelijks leven bij iedereen kunnen gebeuren. Deze hilarische sitcom bestaat uit 6 seizoenen, en is perfect om te bingewatchen. Je voelt je zelf een deel worden van de groep.
   
 9. Iron Man: Tony Stark is de eigenaar van een fabriek die wapens maakt. Hij overleeft maar net een onverwachte aanval in een vijandelijk gebied, nadat hij een hightech-harnas heeft gebouw om te ontsnappen. Eenmaal thuis maakt hij het zijn missie om dit harnas uit te breiden totdat hij de wereld kan beschermen als Iron man. In deze film zitten veel momenten die een grijns op je gezicht toveren, maar ook zitten er spannende momenten in. Het is een klassiek verhaal over een held die ontdekt wat hij kan en besluit tegen het kwaad te gaan vechten.
   
 10. Jessica Jones: Jessica Jones richt haar eigen detectivebureau op dat wordt ingeschakeld door zaken waar superhelden bij zijn betrokken. Ze vecht tegen demonen van binnen en van buiten. Deze serie is gebaseerd op de superheldin van Marvel Comics. Jessica heeft passie, strijdlust en is altijd scherp. Een erg leuke serie om naar te kijken!

Wat is Disney+?

Disney+ is sinds 2019 in Nederland beschikbaar en is dé streamingdienst om te kijken naar alles wat Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic te bieden hebben. Je kijkt met heel het gezin naar de leukste films en series. Je kunt op maar liefst 4 schermen tegelijkertijd gebruik maken van Disney+ en je kunt ook films en series downloaden zodat je overal kunt kijken.

Om te kunnen kijken naar een streamingdienst heb je wel internet nodig. Heb je nog geen internet? Doe dan onze gratis postcodecheck om te kijken welke internet provider bij jou past.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking