100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Wat is een internet en bellen pakket?

Wednesday 6 February 2019 2 minuten en 1 seconde leestijd

Wat is een internet en bellen pakket?

Je kunt je internet pakket aanvullen met vaste telefonie. Deze combinatie noemen we internet en bellen. Bijna iedereen in Nederland heeft wel een internet pakket. Daarbij is er een onderscheid tussen mobiele data en thuis internet. Mobiele data is zoals de naam al zegt bedoelt voor je smartphone. Thuis internet is ook niet heel verrassend voor thuis. Wanneer je thuis internet ontvangt kun je het Wifi signaal natuurlijk ook weer gebruiken voor je smartphone, wat veel mobiele data scheelt, maar ook voor je tablet, smart tv of bijvoorbeeld slimme thermostaat.

Internet providers bieden verschillende internetsnelheden. Welke jij kiest is afhankelijk van je woon situatie en internetgebruik. Woon je bijvoorbeeld alleen of met vijf internetgebruikers en zoek je af en toe wat op of wil je via Netflix naar je favoriete serie kijken en tegelijkertijd gamen zonder haperingen? Om de keuze voor de juiste internetsnelheid wat makkelijker te maken hebben wij een blog geschreven met ons advies Internetsnelheid; Welke snelheid heb je nodig?.

Wil jij gebruik maken van internet en bellen?

We maken met z’n allen steeds meer gebruik van het internet en de trend is dat we minder vast bellen. Een van de redenen is dat we steeds meer gebruik maken van een smartphone. Toch kan een internet en bellen pakket nog steeds erg interessant zijn.

Internet providers bieden vast bellen in sommige gevallen gratis of tegen een laag maandbedrag aan en in de meeste gevallen reken je af per seconde. Daardoor betaal je nooit teveel. Wanneer je regelmatig gebruik maakt van vast bellen dan bieden veel internet providers speciale pakketten aan. Zo zijn er onbeperkt bellen pakketten of speciale pakketten voor het bellen naar het buitenland. En dan is er nog een stukje veiligheid. Heeft je mobiele provider een storing dan ben je altijd nog bereikbaar op je vaste telefoon en is het ook mogelijk voor jou om daarop uit te bellen. Kies jij voor een internet en bellen pakket dan regelt je nieuwe internet provider in de meeste gevallen gratis jouw nummerbehoud. Daardoor kun je gebruik blijven maken van je eigen vertrouwde nummer.

Een combinatie van internet en bellen is nog steeds van deze tijd. Naast een stukje veiligheid kan dit pakket je veel geld besparen wanneer je regelmatig gebruikt maakt van vaste telefonie.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn op jouw adres? Doe dan nu onze postcodecheck en ontdek binnen een minuut welke internet providers leverbaar zijn op jouw adres.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking