100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Over HBO Max

Specialiteit: HBO Max biedt je entertainment voor het hele gezin. Je bekijkt bij hen content van onder andere Warner Bros., HBO, Max Originals, DC en Cartoon Network.

Informatie: Je bekijkt het HBO Max aanbod op je mobiel of tablet, op je game console of op je computer. Kijk je liever op je televisie? Maak dan gebruik van een Apple TV, Android TV of Google Chromecast of kijk via de HBO Max app op je Samsung of LG Smart TV.

Op 8 maart 2022 is de streamingdienst HBO Max in Nederland gelanceerd. HBO is misschien geen onbekende naam voor je, zeker Ziggo-klanten zullen HBO kennen als zij een Movies & Series tv-pakket hebben bij deze provider. Tot eind 2021 had HBO namelijk een exclusief contract met Ziggo. Daardoor konden alleen Ziggo klanten legaal kijken naar een serie als Game of Thrones. Het contract met Ziggo is beëindigd en met de introductie van HBO Max is het nu voor iedereen in Nederland mogelijk te genieten van series, films en documentaires uit het aanbod van onder andere Warner Bros., HBO, Max Originals, DC en Cartoon Network.

Tip! Als je het HBO Max Basic abonnement voor één jaar afsluit betaal je maar €46,99 per jaar in plaats van €71,88. Daarmee bespaar je wel 34% op de jaarprijs.

Pluspunten
 • HBO Max biedt heel veel content voor een laag maandbedrag
 • Stream onbeperkt films, series en documentaires zonder reclame onderbrekingen
 • Als je kiest voor het standaard HBO Max abonnement kun je op wel 3 verschillende apparaten tegelijkertijd kijken
Minpunten
 • Met het voordeligste Basic HBO Max abonnement kun je op maar 1 apparaat tegelijkertijd streamen
 • Het aanbod is bij de lancering nog wat beperkt, maar wordt snel uitgebreid

Previews

HBO Max 1
HBO Max 2
HBO Max 3
HBO Max 4
HBO Max 5
HBO Max Top 3
 • House of the dragon

  House of the dragon

  In deze Amerikaanse fantasy-serie wordt het verhaal vertelt van de periode voor Game of Thrones. Het gaat het begin van de heerschappij van House Targaryen.

 • Snowden

  Snowden

  Edward Snowden werkte bij het National Security Agency. Hij weet nu dat er een berg aan virtuele gegevens verzameld wordt om alle digitale communicatie te volgen. Snowden besluit deze informatie te lekken, maar wat gebeurd er dan?

 • Elvis

  Elvis

  Deze film volgt het verhaal van de beruchte rock-‘n-roll ster Elvis Presley, maar dan via de ogen van zijn manager Kolonel Tom Parker. Je ziet de hoogte- en diepte punten van zijn carrière en de vele uitdagingen waar hij tegenaan liep.

Wat is HBO Max?

HBO Max, van WarnerMedia, is een nieuwe streamingdienst. Deze dienst is in Nederland gelanceerd op 8 maart 2022. Voorheen was HBO exclusief beschikbaar voor Ziggo-klanten, maar met de introductie van hun eigen dienst is het nu voor iedereen in Nederland beschikbaar.

Deze nieuwe dienst werd in 2020 al in de Verenigde Staten gelanceerd en in juni 2021 werd het leveringsgebied uitgebreid. Inmiddels is HBO Max al leverbaar in 61 landen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en nu dus ook in Nederland. Later dit jaar breidt HBO Max verder uit naar Griekenland, Turkije, IJsland, Estland, Letland en Litouwen.

Met HBO Max haal je het beste entertainment voor het hele gezin in huis. Je bekijkt de meest indrukwekkende verhalen, onvergetelijke klassiekers en natuurlijk de grootste blockbusters en dat allemaal op één plek. 

Wat biedt HBO Max?

Het HBO Max aanbod is groot, heel groot. Via de streamingdienst kijk je naar de series, films en documentaires van onder andere Warner Bros., HBO, DC en Cartoon Network. Daarnaast bieden zij je ook hun eigen Max Originals. Wij zetten voor je op een rij wat je allemaal kunt verwachten:

 • Warner Bros.: Als klant van HBO Max bekijk je altijd de nieuwste Warner Bros. films. Die zullen namelijk al 45 dagen na de lokale bioscooprelease via HBO Max te zien zijn! Je kunt nu onder andere al kijken naar de volgende nieuwe films: Annabelle, Dune, Godzilla vs. Kong, The Matrix Resurrections en Space Jam: Legacy. Maar ook naar de klassiekers Casablanca, Gone With the Wind, The Shawshank Redemption, The Shining en Singin’ in the Rain.
   
 • HBO: Als je eerder al toegang had tot HBO, zijn de meeste HBO series waarschijnlijk niet onbekend voor je. Verschillende HBO series horen bij de beste series ooit gemaakt. Denk maar eens aan Chernobyl. Maar ook HBO series als Band of Brothers, Boardwalk Empire, Game of Thrones, Sex and the City en The Sopranos mogen niet in dit rijtje ontbreken.
   
 • DC: Zijn superhelden jouw ding? Dan is de content van DC perfect voor jou. Kijk naar films met daarin onder andere Batman, Catwoman en Wonder Woman. Daarnaast biedt HBO Max je films als Man of Steel, Peacemaker en The Suicide Squad.
   
 • Cartoon Network: Als je voor HBO Max kiest, dan ontvang je entertainment voor het hele gezin. Dankzij de content van Cartoon Network is er ook voor de kinderen meer dan genoeg te zien. Denk bijvoorbeeld aan films en series als Adventure Time, Looney Tunes Cartoons, The Powerpuff Girls, The Amazing World of Gumball en Teen Titans Go!
   
 • Max Originals: HBO Max biedt met Max Originals ook eigen series, films en documentaires. Denk bijvoorbeeld aan Friends: The Reunion, Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, Gossip Girl, Raised by Wolves en The Flight Attendant. Daarnaast bieden zij Max Originals speciaal voor de Europese markt als 30 Coins, Beforeigners, Dolores: the truth about the Wanninkhof case, Foodie Love en Kamikaze. Ook zijn er Max Original films als 8-Bit Christmas, The Fallout en Kimi.
   
 • Documentaires: Ook voor de beste documentaires kun je terecht bij HBO Max. Ze bieden documentaires in de vorm van zowel series als films. Kijk bijvoorbeeld naar Allen vs. Farrow, Obama: In Pursuit of a More Perfect Union, The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley, Tiger en What Happened, Brittany Murphy?

Hoe werkt HBO Max?

Je kunt op verschillende manieren genieten van de leukste HBO Max series, films en documentaires. Kijk op je smartphone of tablet of via je game console of computer. Daarnaast kun je kijken op je computer. Kijk je liever op een groot scherm? Stream de content dan naar je tv met behulp van een Apple TV, Android TV of Chromecast. En als je een Samsung- of LG Smart TV hebt kun je daar de HBO Max app direct op downloaden.

Wat kost HBO Max?

Kies jij voor het meest complete entertainment-aanbod? Dan is HBO Max dé streamingdienst voor jou. Je kunt voor verschillende HBO Max abonnementen kiezen. Met alle abonnementen stream je Warner Bros.-premières (uit 2022) exclusief zonder extra kosten en bekijk je duizenden uren aan top-entertainment. Dankzij de flexibele instellingen voor ouderlijk toezicht biedt HBO Max een veilige toegang voor kinderen. Daarnaast kun je tot wel vijf persoonlijke profielen aanmaken. Wij zetten de verschillende abonnementen voor je op een rij:

 • Basic HBO Max abonnent: €5,99 per maand. Met dit abonnement bekijk je alle content in een goede kwaliteit (720p), je kunt maximaal vijf films, series of documentaires downloaden en offline bekijken en je kunt op één apparaat tegelijkertijd streamen.
 • Basic HBO Max jaarabonnement: €46,99 per jaar. Dat is 34% voordeliger dan wanneer je kiest voor een maandelijks abonnement.
   
 • Standaard HBO Max abonnement: €7,99 per maand. Als je voor het standaard abonnement van HBO Max kiest dan kijk je in de beste kwaliteit (1080p) en bij geselecteerde titels in 4K UHD. Je kunt tot wel 30 films, series of documentaires downloaden en offline bekijken en je kunt op drie apparaten tegelijkertijd streamen.
 • Standaard HBO Max jaarabonnement: €59,99 per jaar. Daarmee krijg je een korting van wel 37% op de maandprijs.

Welke apparaten ondersteunen HBO Max en wat zijn de systeemvereisten?

Je kunt de HBO Max series, films en documentaires op/via verschillende apparaten bekijken. Wij hebben ze voor je op een rij gezet.

TV

 • Android TV: met Android OS 5 of hoger
 • Apple TV: Apple TV 4K of Apple TV HD met de nieuwste tvOS-software
 • LG TV: met webOS 4.0 of hoger
 • PlayStation : PlayStation 4 en PlayStation 5. Let op! Alleen in bepaalde landen
 • Samsung TV: modellen uit 2016 en later
 • Vodafone TV: Let op! Alleen beschikbaar in Tsjechië, Hongarije, Portugal en Roemenië
 • Xbox-console: Xbox One en Xbox Series X|S. Let op! Alleen in bepaalde landen

Daarnaast kun je met behulp van een Google Chromecast of Apple AirPlay het aanbod van HBO Max naar je televisie streamen. Ook kun je ervoor kiezen om je computer, telefoon of tablet met een HDMI-kabel aan te sluiten op je televisie.

Telefoon of Tablet

 • Android-telefoon of – tablet: met Android OS 5 of hoger (de HBO Max app kun je gratis downloaden in de Play Store)
 • Apple iPhone, iPad en iPod Touch: met iOS 12.2 of hoger (de HBO Max app kun je gratis downloaden in de Apple Store)

Computer

De volgende computers worden ondersteund:

 • PC: met Windows 7 of hoger
 • Mac: met macOS 10.10 (Yosemite) of hoger
 • Google Chromebook: met Chrome-browserversie 95 of hoger

De volgende browsers worden ondersteund:

 • Chrome of Firefox: de nieuwste versie
 • Microsoft Edge voor Windows: de nieuwste versie
 • Safari: versie 12 of hoger

Klantenservice HBO Max

Heb jij een inhoudelijke vraag over HBO Max? Dan adviseren wij om even contact op te nemen met HBO Max zelf. Wij zijn namelijk een vergelijkingssite voor internet providers en wij zijn niet van HBO Max zelf. Wij hebben het nummer voor jou gevonden. HBO Max is telefonisch bereikbaar via 0800 022 27 34.