100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

CTV Zeeland

Het commerciële kanaal CTV Zeeland is een regionale televisiezender van CCXL Media voor de provincie Zeeland. De zender ging in 1992 van start, toen nog onder de naam Maximaal TV. In 2011 werd de naam van de zender omgedoopt in het huidige CTV Zeeland, waarbij de C staat voor Commerciële.

De programma’s van CTV Zeeland worden uitgezonden vanuit Vlissingen en hebben betrekking op nieuws, actualiteiten, sport, amusement en achtergrondverhalen over en uit de regio. In de programmering op CTV Zeeland kun je programma’s verwachten zoals bijvoorbeeld CTV Voetbal, Cine TV, Zeeuws Bedrijf, CTV Life, Zeven Minuten Zeeland, Rescue Vlissingen en Cindy CCXL.

Vanaf 1 januari 2019 is CTV Zeeland gestopt als commerciële televisiezender en gaat het verder als productiehuis onder de naam CCXL Media. Omroep Zeeland is de enige regionale televisiezender in Zeeland die hiermee overblijft.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender CTV Zeeland

Geen enkele van onze providers heeft de tv-zender CTV Zeeland in het basispakket. CTV Zeeland is bij geen van onze providers in HD beschikbaar.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van CTV Zeeland per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal