100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

EuroNews

EuroNews is een nieuwszender die zich richt op het uitzenden van het laatste nieuws van over de hele wereld. De zender is wereldwijd te bekijken en zendt het internationale nieuws uit in 12 verschillende talen, waaronder Engels, Frans en Duits, maar ook bijvoorbeeld Turks, Russisch en Hongaars.

EuroNews brengt het nieuws vanuit een Europees perspectief. Dat wordt uiteraard gedaan door middel van nieuwsbulletins waarin de laatste gebeurtenissen in de wereld worden verslagen, maar ook via documentaires en programma’s met achtergronden. EuroNews belicht feitelijk nieuws graag vanuit diverse standpunten en wordt dan ook gezien als een bron van onafhankelijk en betrouwbaar nieuws. EuroNews zendt 24 uur per dag uit en is de grootste en meest bekeken nieuwszender van Europa.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender EuroNews

De tv-zender EuroNews is bij 7 van onze providers beschikbaar in het basispakket. EuroNews is bij 5 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is alleen bij Caiway beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt EuroNews via een TV App bij 4 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van EuroNews per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie nieuws