100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

LOE TV

LOE staat voor Lokale Omroep Elburg. Lokale actualiteiten worden gebracht via nieuwsuitzendingen. Van sport- en andere evenementen wordt verslag uitgebracht. Maar ook karakteristieke bewoners van gemeente Elburg komen in beeld. Via haar eigen YouTube kanaal kun je uitzendingen en fragmenten terugkijken. De stichting streeft ernaar programma’s te brengen die nauw aansluiten bij de behoeftes en interesses van de bewoners van Elburg. Programma’s die tevens een educatief karakter hebben. Godsdienst, cultuur en economie zijn voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen.

Opgericht in 1984 LOE is een onderdeel van Stichting LOE, welke door maar liefst 90 vrijwilligers in stand wordt gehouden. De Lokale Omroep Elburg werd opgericht in 1984 als radiozender. In de jaren die volgden kwam er een tv-kanaal en een website bij. De stichting heeft een studio met redactie in Elburg. Hier worden zowel de radio- als de tv-programma’s gemaakt.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender LOE TV

Geen enkele van onze providers heeft de tv-zender LOE TV in het basispakket. LOE TV is bij geen van onze providers in HD beschikbaar.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van LOE TV per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal