100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

National Geographic

National Geographic is een Amerikaanse televisiezender die zich vooral richt op het uitzenden van informatieve programma’s op het gebied van natuur, technologie, geschiedenis en wetenschap. De programma’s op National Geographic worden gemaakt door de National Geographic Society, die ook de uitgever is van het National Geographic Magazine.

In de programma’s van National Geographic wordt ingezoomd op vragen over de wereld om ons heen. Dat resulteert in interessante, educatieve en authentieke programma’s die een trouwe schare kijkers weten te boeien. In de programmering kun je documentaires verwachten, maar ook realityseries en reportages over avontuurlijke expedities. Denk bijvoorbeeld aan programma’s zoals Storage Wars, Dog Whisperer, Die Trying, Ultimate Survival Alaska, Nazi Megastructures en Air Crash Investigation.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender National Geographic

Al onze providers hebben de tv-zender National Geographic in het basispakket. Daarnaast is National Geographic bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 6 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App National Geographic online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van National Geographic per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur