100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

NDR

De Duitse televisiezender NDR is een kanaal van de publieke omroep van de deelstaten Hamburg, Nedersaksen, Mecklenburg-Voor-Pommeren en Sleeswijk-Holstein. Deze Noord-Duitse deelstaten gaven de zender de naam NDR, dat staat voor Nord Deutscher Rundfunk. De zender NDR bestaat sinds 1956.

Net als de andere zenders van de publieke omroepen biedt de NDR een breed en divers aanbod van programma’s aan. Daartoe behoren nieuws en actualiteiten, maar ook internationale speelfilms, populaire series, sport, entertainment en wetenschap. Ook worden regelmatig maatschappelijk kwesties behandeld in de programma’s van de NDR. De programma’s zijn over het algemeen Duitstalig of in het Duits nagesynchroniseerd. In de programmering op NDR kun je programma’s verwachten als bijvoorbeeld NDR Aktuell, NaturNah, Panorama, Tatort, Weltbilder, NDR Talkshow, Tagesschau en In Aller Freundschaft.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender NDR

De tv-zender NDR is bij 2 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. NDR is bij 4 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt NDR via een TV App bij 5 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van NDR per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie duits