100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Revolt

Revolt is een Amerikaans tv-kanaal dat zich focust op hiphop muziek. Het is erop gericht jeugd nauw te betrekken en in gesprek met ze te gaan via social media. Op deze zender kun je naast muziekvideo’s en liveoptredens ook interviews en muzieknieuws bekijken. Revolt werd in oktober 2013 opgericht door Sean Combs vanuit NBC Universal. Sean Combs is ook wel bekend als Puff Daddy of P. Diddy. In Europa wordt Revolt op de markt gezet door Area Media.

Social media input Opvallend is dat de artiesten en muziek die je kunt bekijken op Revolt, niet bepaald worden door de hitlijsten, maar door input op social media. De muziekinterviews zijn diepgaand en ongecensureerd. De zender richt zich op de makers van deze generatie.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Revolt

Alleen Ziggo heeft de tv-zender Revolt beschikbaar in het basispakket. Bij KPN is Revolt optioneel beschikbaar. Revolt is alleen beschikbaar in HD bij Ziggo Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij KPN met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Revolt via een TV App bij 2 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Revolt per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie muziek