100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

RTV Noord-Holland

RTV Noord-Holland is de oude benaming van de regionale omroep van de provincie Noord-Holland, die tegenwoordig NH Media heet. De omroep beheert zowel een televisiezender als een radiostation. De omroep startte in 1989 als Radio Noord-Holland en in 2000 is daar een televisiezender aan toegevoegd.

Deze zender biedt regionaal nieuws en sport aan, en daarnaast worden er programma’s vertoond over onderwerpen die interessant en belangrijk zijn voor de inwoners van Noord-Holland. Twee keer per uur is er het nieuwsbulletin NH Nieuws met het laatste nieuws uit en over de provincie. Veder kun je bij de programmering denken aan programma’s zoals bijvoorbeeld NH Sport, Metropool, Events en Reportage.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender RTV Noord-Holland

Al onze providers hebben de tv-zender RTV Noord-Holland in het basispakket. RTV Noord-Holland is bij 6 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is alleen bij Caiway beschikbaar. Ook zijn programma's bij Caiway met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt RTV Noord-Holland via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van RTV Noord-Holland per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal