100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

TV West

TV West is de regionale televisiezender van Omroep West. Omroep West is de publieke omroep van het noordelijke deel van Zuid-Holland en is gevestigd in Den Haag. Deze regionale omroep zendt uit via een radiostation, genaamd Radio West, en via de televisiezender TV West. TV West is op televisie te zien sinds 1996. In de programmering vind je in eerste instantie het regionale nieuws en de actualiteiten uit en over de regio. Het nieuws wordt verslagen in het programma TV West Nieuws.

Daarnaast worden er programma’s uitgezonden over andere onderwerpen die interessant zijn voor de inwoners van de regio. Denk bijvoorbeeld aan programma’s zoals Dit Doe Ik Wat Doe Jij, Tijd Voor Nostalgie, RegioNED, Team West, Achter De Scherven, Gewoon Zo Dus, Water In Zicht, TV West Sport, Westdoc en Hoop & Leven.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender TV West

Al onze providers hebben de tv-zender TV West in het basispakket. TV West is bij 6 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App TV West online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van TV West per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal