100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Veronica / Disney XD

Veronica is een Nederlandse commerciële televisiezender die, net als SBS 6, SBS 9 en Net 5, onderdeel is van Talpa TV. De zender bestaat sinds 2003, toen de zender V8 werd omgedoopt tot Veronica. Pas sinds 2017 is Veronica volledig in handen van Talpa TV en sindsdien is de zender zich gaan profileren als misdaad- en sportzender. Daarnaast biedt de zender overdag kinderprogramma’s aan van het Amerikaanse televisiekanaal Disney XD. De programmering hiervan bestaat voornamelijk uit animatieseries voor jongens van ongeveer 6 tot 14 jaar oud. Populaire programma’s van Disney XD zijn bijvoorbeeld de Power Rangers, Phineas and Ferb, The Avengers en Ducktales.

Vooral voor mannen
De programma’s van Veronica zijn vooral gericht op jongeren en mannen tussen de 25 en 54 jaar. Dat uit zich in een programmering die bol staat van avontuur, misdaad, actie en sport. Zo worden bijvoorbeeld de UEFA Champions League, de Ultimate Fighting Championship en Glory Kickboxing op Veronica uitgezonden. Bekende gezichten zijn hierbij onder anderen Wilfred Genee en Johan Derksen. Andere populaire programma’s op Veronica zijn onder andere Magnum, P.I, Border Security, The Big Bang Theory, Hawaii Five-O en Criminal Minds. De programmering op Veronica wordt soms rond een maandthema bedacht, bijvoorbeeld Meimaand Filmmaand.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Veronica / Disney XD

{#channel-detail-text-available-all channel="Veronica / Disney XD"} {#channel-detail-text-hd-all channel="Veronica / Disney XD"} Programma Gemist is bij 9 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 9 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. {#channel-detail-text-app-all channel="Veronica / Disney XD"}
{#channel-detail-table-intro channel="Veronica / Disney XD"}

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

{#channel-detail-check-title channel="Veronica / Disney XD"}

Meer zenders in de categorie algemeen