100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Veronica / Disney XD

Veronica is een Nederlandse commerciële televisiezender die, net als SBS 6, SBS 9 en Net 5, onderdeel is van Talpa TV. De zender bestaat sinds 2003, toen de zender V8 werd omgedoopt tot Veronica. Pas sinds 2017 is Veronica volledig in handen van Talpa TV en sindsdien is de zender zich gaan profileren als misdaad- en sportzender. Daarnaast biedt de zender overdag kinderprogramma’s aan van het Amerikaanse televisiekanaal Disney XD. De programmering hiervan bestaat voornamelijk uit animatieseries voor jongens van ongeveer 6 tot 14 jaar oud. Populaire programma’s van Disney XD zijn bijvoorbeeld de Power Rangers, Phineas and Ferb, The Avengers en Ducktales.

Vooral voor mannen
De programma’s van Veronica zijn vooral gericht op jongeren en mannen tussen de 25 en 54 jaar. Dat uit zich in een programmering die bol staat van avontuur, misdaad, actie en sport. Zo worden bijvoorbeeld de UEFA Champions League, de Ultimate Fighting Championship en Glory Kickboxing op Veronica uitgezonden. Bekende gezichten zijn hierbij onder anderen Wilfred Genee en Johan Derksen. Andere populaire programma’s op Veronica zijn onder andere Magnum, P.I, Border Security, The Big Bang Theory, Hawaii Five-O en Criminal Minds. De programmering op Veronica wordt soms rond een maandthema bedacht, bijvoorbeeld Meimaand Filmmaand.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Veronica / Disney XD

Al onze providers hebben de tv-zender Veronica / Disney XD in het basispakket. Daarnaast is Veronica / Disney XD bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 5 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 6 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App Veronica / Disney XD online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Veronica / Disney XD per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie algemeen