100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Viaplay TV

Viaplay TV is een Nederlandse commerciƫle televisiezender en is de jongste zender van Talpa TV, dat naast Viaplay TV ook SBS 6, Net 5 en Veronica beheert. SBS 9 begon in 2015 met uitzenden, in april 2024 is SBS 9 veranderd naar Viaplay TV. Het profiel van de zender is voornamelijk gericht op het uitzenden van een verschillende sporten. Denk hierbij aan registraties van de trainingen, kwalificatie en wedstrijden van de Formule 1, Engelse live televisie wedstrijden en topdarts waaronder het WK vanuit Londen.

Films en series op Viaplay TV
Als er geen sport is, zendt Viaplay TV lokale en internationale films en series uit van Talpa Network. Zo kan je dus nog steeds kijken naar The flying doctors, Mcleod's daughters en S.W.A.T.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Viaplay TV

Al onze providers hebben de tv-zender Viaplay TV in het basispakket. Daarnaast is Viaplay TV bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 5 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 6 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App Viaplay TV online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Viaplay TV per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie algemeen