100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

ID

ID staat voor Investigation Discovery en is een themakanaal dat onderdeel is van Discovery Benelux. In de programmering zijn vooral waargebeurde misdaadverhalen te vinden. ID begon in 2011 als vervanging voor de zender Discovery Travel & Living. Alle programma’s worden in het Nederlands ondertiteld. De zender is vooral gericht op kijkers die houden van spanning, misdaadseries en spraakmakende moordzaken. Titels als Welcome to Killer Town, Your Worst Nightmare, The Perfect Murder en Someone You Thought You Knew spreken in dat opzicht dan ook direct tot de verbeelding.

Van eigen bodem
Er zijn soms ook programma’s van Nederlandse bodem te zien op ID, zoals Ellie Lust: Bizarre Zaken, waarin de Nederlandse politievrouw Ellie Lust bijzondere of opvallende zaken op het gebied van moord, vermissing of oplichting behandelt. Populaire Amerikaanse series op ID zijn verder onder andere Paranormal Lockdown, Unusual Suspects: Deadly Intent, The Wonderland Murders, Obsession: Dark Desires en Border Control.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender ID

De tv-zender ID is bij 9 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij 3 van onze providers is deze zender optioneel beschikbaar. ID is bij 10 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 9 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 10 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt ID via een TV App bij 11 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet. Dit kan bij Solcon niet alleen thuis binnen het bereik van je Wifi-netwerk, maar ook buitenshuis.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van ID per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender ID in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie entertainment