100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

FOX Sports 3

FOX Sports 3 is een voetbalzender van het Nederlandse bedrijf FOX Networks Group. Dit bedrijf zendt sinds 2013 via zes televisiekanalen sportnieuws, achtergronden, analyses en live wedstrijden uit. Daarnaast biedt FOX Sports ook video-on-demand diensten aan en online streaming via FOX Sports GO. De zender FOX Sports 3 geldt als het derde voetbalkanaal van FOX Sports, na de zenders FOX Sports 1 en FOX Sports 2.

Deze drie zenders worden samen onder de noemer FOX Sports Eredivie gevangen en in de programmering staat dan ook onder andere topvoetbal uit de Eredivisie, de UEFA Europa League en de Keuken Kampioen Divisie. Op FOX Sports 3 zie je live de wedstrijden die niet op de eerste twee kanalen van FOX Sports te zien zijn, wanneer er meerdere wedstrijden worden gespeeld op hetzelfde moment. Verder kun je programma’s verwachten met achtergronden, nieuws, analyses en voor- en nabeschouwingen.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender FOX Sports 3

Alleen Online heeft de tv-zender FOX Sports 3 beschikbaar in het basispakket. Bij 10 van onze providers is deze zender optioneel beschikbaar. FOX Sports 3 is bij 11 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 10 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 10 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt FOX Sports 3 via een TV App bij 9 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van FOX Sports 3 per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender FOX Sports 3 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie sport