100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

FOX Sports 2

FOX Sports 2 is net als FOX Sports 1 een Nederlands voetbalkanaal van de FOX Networks Group. De FOX Networks Group is een Nederlands bedrijf dat sinds 2013 zes televisiezenders beheert die zich volledig richten op sport. Daarnaast biedt het bedrijf online streaming via FOX Sports GO aan en video-on-demand diensten. FOX Sports 2 geldt als het tweede voetbalkanaal van FOX Sports.

Wanneer er op hetzelfde moment verschillende wedstrijden worden gespeeld, is FOX Sports 2 de zender waar je live de wedstrijden kunt volgen die niet op FOX Sports 1 worden uitgezonden. Verder zie je op FOX Sports 2 veel samenvattingen van topvoetbal uit onder andere de UEFA Europa League, de Keuken Kampioen Divisie en de Bundesliga. Ook worden er programma’s uitgezonden waarin de hoogtepunten van bijvoorbeeld de Eredivisie voorbijkomen.  

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender FOX Sports 2

Alleen Online heeft de tv-zender FOX Sports 2 beschikbaar in het basispakket. Bij 10 van onze providers is deze zender optioneel beschikbaar. FOX Sports 2 is bij 11 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 10 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 10 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt FOX Sports 2 via een TV App bij 9 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van FOX Sports 2 per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender FOX Sports 2 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie sport