100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nat Geo Wild

Nat Geo Wild is een digitale themazender van National Geographic. De zender richt zich volledig op het uitzenden van programma’s op het gebied van wildlife. Je kunt hier dan ook spectaculaire beelden van wilde dieren en ruige natuur verwachten, maar ook informatieve, verdiepende of confronterende programma’s over de opwarming van de aarde, het effect van klimaatverandering wereldwijd, over natuurrampen en de onoverwinnelijke kracht van de natuur.

In de programmering vind je dan ook volop boeiende documentaires, maar ook interviews, reisprogramma’s, geschiedenis en wetenschap. De zender organiseert ook geregeld themamaanden, zoals bijvoorbeeld de Big Cat Month. Denk bij Nat Geo Wild verder aan programma’s als de Hunter Hunted, Eye Of The Leopard, Tiger Shark Terror, Animal Fight Club, World’s Deadliest, Deep Sea Killers en Amazing Animal Selfies.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Nat Geo Wild

De tv-zender Nat Geo Wild is bij 3 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij 9 van onze providers is deze zender optioneel beschikbaar. Daarnaast is Nat Geo Wild bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 8 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 10 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Nat Geo Wild via een TV App bij 10 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Nat Geo Wild per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender Nat Geo Wild in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur