100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Travel Channel

Travel Channel is een Amerikaanse televisiezender die eigendom is van Discovery Inc. De zender was sinds 2012 in Nederland te zien, maar is eind januari 2019 gestopt met uitzenden op televisie in de hele Benelux. De programma’s die op Travel Channel werden uitgezonden zijn grotendeels opgenomen in de programmering van de andere zenders van Discovery Inc.

Travel Channel was geheel gericht op het uitzenden van programma’s op het gebied van reizen. Denk aan prachtige documentaires die de kijker meevoeren naar de meest bijzondere plekken op deze aardbol, maar ook aan reality-programma’s en how-to shows. Travel Channel nam haar kijkers dan ook 24 uur per dag mee op wonderbaarlijke reizen, langs fascinerende hotels, bijzondere eetgewoontes in programma’s zoals Bizarre Foods en Food Paradise, schitterende resorts en ongerepte natuur.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Travel Channel

De tv-zender Travel Channel is alleen bij Budget optioneel beschikbaar. Travel Channel is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Je kunt via een TV App van Budget online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Travel Channel per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender Travel Channel in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur