100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Actie bij Simyo!

Dinsdag 1 Februari 2022 3 minuten en 16 seconden leestijd

Actie bij Simyo!

Ben jij op zoek naar een nieuw mobiel abonnement? Dan ben je bij Simyo op het goede adres. Simyo heeft namelijk tijdelijk geen aansluitkosten op alle abonnementen. Daarnaast kun je zelfs een korting pakken van maar liefst €120,-! Wij leggen uit hoe je die korting krijgt.

Wil jij een korting van €120,- op je mobiele abonnement ontvangen? Dan kun je nu bij Simyo een abonnement afsluiten met de Samsung S20 FE 5G. Deze korting bestaat uit twee delen, namelijk €72,- op het toestel en €2,- per maand korting op het abonnement. Dit geldt niet op alle databundels, alleen op abonnementen van 6 GB data. Bekijk de korting hier!

De aansluitkosten bedragen in deze actieperiode op alle abonnementen €0,-. Normaal gesproken betaal je hier €14,99 voor.

Wat is de Samsung Galaxy S20 FE 5G?

De Galaxy S20 FE is een smartphone van Samsung. Deze smartphone heeft een 6,5 inch full hd scherm dat 120 keer per seconde ververst. Doordat het scherm zo snel ververst heb je altijd vloeiende bewegingen wanneer je bijvoorbeeld een spelletje speelt. Met een opslaggeheugen van 128 GB heb je genoeg ruimte voor apps en foto’s. Het toestel ondersteunt 5G zodat je helemaal klaar bent voor de toekomst.

Bij normaal gebruik moet de batterij een dag mee gaan zonder tussentijds op te laden. De batterij is weer volledig opgeladen binnen 1,5 uur. Door de krachtige processor kan deze smartphone zware taken zoals 3D games makkelijk aan. Je maakt perfecte foto’s door de 12 megapixel standaard lens, een 12 megapixel groothoeklens en een 8 megapixel telelens. Je kunt tot 3 keer inzoomen terwijl je foto scherp blijft.

Wij hebben de voordelen van deze smartphone voor jou op een rijtje gezet:

  • Doordat het scherm zich 120 keer per seconde ververst zien alle bewegingen er tijdens het scrollen vloeiend uit;
  • Door de meerdere lenzen kun je perfecte foto’s maken;
  • De batterij gaat lang mee;
  • Door het grote opslaggeheugen kun je veel apps, foto’s en video’s op je telefoon hebben staan.

De FE in de naam staat voor ‘Fan Edition’. De prijs van deze telefoon ligt iets lager dan het gewone model, maar is zeker niet op alle punten minder. Dit model is ontwikkeld voor alle Samsung Fans. De prijs van deze Samsung is €549,-. Als je nu bij Simyo een abonnement afsluit krijg je €72,- korting op het toestel!

Wie is Simyo?

Simyo is een mobiele provider die al meer dan 10 jaar actief is op de Nederlandse markt. Wanneer je een abonnement bij Simyo afneemt heb je altijd een stabiele verbinding over het netwerk van KPN. Simyo biedt meerdere soorten abonnementen, namelijk een Sim Only abonnement, een abonnement met telefoon en een Prepaid abonnement.

Een Sim Only abonnement van Simyo is een mobiel abonnement zonder telefoon, je krijgt dus alleen een simkaart. De kosten van een Sim Only abonnement liggen laag, omdat je geen telefoon afbetaalt in je abonnement. Je kiest bijvoorbeeld voor dit abonnement wanneer je nog een goede telefoon hebt liggen.

Wil jij graag een nieuwe telefoon? Dan is het voordelig om een abonnement met telefoon aan te schaffen. Je moet vaak een aanbetaling voor de telefoon doen, maar de rest van het bedrag los je af door maandelijks een bedrag te betalen. Het maandbedrag van je abonnement komt zo wel iets hoger te liggen dan een Sim Only abonnement, maar je bent niet in een keer een groot bedrag kwijt voor je telefoon.

Bij Prepaid ontvang je een simkaart die je elke keer moet opwaarderen. Je koopt een tegoed en dit tegoed gaat op aan belminuten en sms’jes. Wanneer dit tegoed op is kun je hem weer opwaarderen. Als je weinig belt, sms’t en gebruik maakt van het internet is prepaid prima. Wanneer je meer dan 10 euro per maand uit gaat geven kun je beter voor een Sim Only abonnement kiezen.

Lees meer over Simyo

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking