100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Combivoordeel Simyo en KPN

Dinsdag 25 Januari 2022 3 minuten en 31 seconden leestijd

Combivoordeel Simyo en KPN

Heb jij een Simyo Sim Only abonnement? Dan is het voordelig om ook een KPN Thuis abonnement te nemen. Als je deze twee abonnementen combineert ontvang jij namelijk een heel mooi combivoordeel. Maar wat houdt dit voordeel in?

Wanneer jij een Simyo sim only abonnement combineert met een KPN Thuis abonnement ontvang jij extra voordeel, namelijk Simyo compleet. Met Simyo compleet worden je belminuten en MB’s verdubbeld, zonder extra kosten. En dit elke maand weer! Nog een combivoordeel is dat je je sim only abonnement maandelijks gratis kunt aanpassen.

Hoe werkt het combivoordeel?

Je krijg Simyo Compleet wanneer je een ‘Simyo sim only’ abonnement hebt en ‘KPN Thuis internet’ abonnement hebt. Het KPN abonnement hoeft niet op jouw naam te staan, als je maar kunt aantonen dat je op een adres woont met KPN Thuis. Het voordeel telt al vanaf de eerste dag van de volgende maand, elke maand weer zolang je klant blijft. Je kunt je bundel altijd naar boven en naar beneden aanpassen. Verander je van Thuis internet? Dan stopt het combivoordeel ook meteen.

Het combivoordeel is dus Simyo Compleet. Je krijgt iedere maand twee keer zoveel minuten en MB’s, zonder extra kosten. Heb jij een bundel met 1000MB? Dan wordt dit 2000MB zolang je de twee abonnementen blijft combineren op jouw adres.

Wanneer jij een thuis internet abonnement afneemt bij KPN kun je bij Simyo aangeven dat jij ook thuis internet hebt. Vanaf het moment dat je dit doet gaat de korting in. Je kunt Simyo Compleet hier activeren. Je logt hier in op ‘Mijn Simyo’ en volgt de stappen om Simyo Compleet te activeren. KPN checkt op het moment van aanmelden of de adresgegevens van jouw sim only abonnement overeenkomen met het adres van het KPN Thuis internet abonnement. Als het activeren gelukt is krijg je vanaf de eerste dag van de volgende maand twee keer zoveel minuten en MB’s, elke maand weer.

Je krijgt dit extra voordeel omdat Simyo gebruik maakt van het betrouwbare netwerk van KPN. Omdat je een sim only abonnement en een thuis internet abonnement hebt op het netwerk van KPN, krijg je van KPN wat extra’s.

Wie is Simyo?

Simyo is een mobiele provider in Nederland en is al 24 keer uitgeroepen tot de beste provider volgens de consumentenbond. Simyo levert over het betrouwbare netwerk van KPN. Zo weet je zeker dat je uitstekend bereikbaar bent. Bij Simyo heb jij de touwtjes in handen. Je hebt namelijk inzicht in je verbruik, de leiding over je instellingen en je kunt altijd je bundels aanpassen.

Simyo bestaat al sinds 2005 als virtuele provider. Dit betekent dat de provider geen eigen netwerk heeft, maar gebruik maakt van het netwerk van een andere provider. Sinds de oprichting is Simyo al onderdeel van KPN. Simyo was de eerste mobiele provider die alleen online actief was, dus zonder fysieke winkel en opwaardeerkaarten.

Simyo is ook een van de eerste mobiele providers die eSIM ondersteunt, sinds 2020. Voor eSIM geschikte toestellen heb je geen fysieke simkaart meer nodig, maar wordt het telefoontoestel op afstand geconfigureerd voor gebruik op het netwerk van de provider.

Wie is KPN?

KPN is het netwerk van Nederland. Nederland digitaliseert in een rap tempo en daarom is veilig, betrouwbaar en snel internet steeds belangrijker. KPN wilt van Nederland het best verbonden land ter wereld maken. Dit doet ze met haar duurzame, veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten.

KPN gelooft in de kracht van verbinding en maakte in 1881 het openbare telefoonnet van Nederland. Nu is KPN een toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT. Met de vaste en mobiele netwerken voor telefonie data en televisie bedient ze klanten in zowel binnen- als buitenland.

Je kunt bij KPN meerdere soorten abonnement afsluiten, namelijk ‘alleen internet’, ‘internet & tv’, ‘internet & bellen’ en ‘alles-in-1’. KPN biedt DSL internet en glasvezelinternet. Met interactieve tv van KPN kun je programma’s opnemen, live tv pauzeren en terugkijken.

Ben je benieuwd of KPN leverbaar is op jouw adres? Doe dan bij ons de gratis postcodecheck.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking