100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

DELTA installatie tot de Nok!

Donderdag 2 Juni 2022 3 minuten en 17 seconden leestijd

DELTA installatie tot de Nok!

Vind jij het lastig om over te stappen van internet abonnement omdat je denkt dat het installeren van je nieuwe abonnement veel moeite is? Dan is overstappen naar DELTA Glasvezel ideaal voor jou. Wanneer je nu een abonnement bij DELTA afsluit ontvang je namelijk gratis tot de nok installatie! Maar wat houdt dat precies in?

Met DELTA tot de nok installatie (t.w.v. €182,50) kun jij overal in huis genieten van de voordelen van internet, zonder dat je hier zelf moeite voor hoeft te doen. Als je een DELTA internet abonnement afsluit komt er namelijk een monteur bij je langs die jouw internet installeert. Deze monteur installeert niet alleen het internet, maar zorgt er ook voor dat apparaten zoals je telefoon, tablet, laptop en pc verbonden worden met de wifi. Hierdoor hoef je niet zelf alle apparaten langs te gaan en kom je ook niet in de moeilijkheid dat je de apparaten niet gekoppeld krijgt met het wifi netwerk.

DELTA installatie tot de Nok heeft meerdere voordelen, wij zetten deze voordelen voor jou op een rij:

  • Je ontvangT overal gigasnelle en stabiele wifi. Als de monteur er achter komt dat er extra mesh wifi punten nodig zijn voor een optimaal netwerk krijg je deze gratis in bruikleen van DELTA.
  • De kabels worden tot in de puntjes weggewerkt. Wanneer je een bekabelde verbinding in je werkkamer of slaapkamer hebt zorgt de monteur dat deze kabels niet meer zichtbaar zijn door kabelgootjes.
  • De monteur helpt je om 5 apparaten te verbinden met het nieuwe netwerk, zoals je telefoon, tablet en laptop.
  • Wanneer je ook voor tv hebt gekozen sluit de monteur jouw interactieve tv ontvangers voor je aan.

Naast tot de nok installatie ontvang je op het kabelnetwerk een mooie korting. Wanneer je een kabel internet abonnement afsluit ontvang je namelijk de eerste 12 maanden internet voor maar 45 euro  per maand, dit geldt voor alle internet abonnementen. Kies je liever een cadeautje? Dan kun je voor 3 GigaWifi punten kiezen t.w.v. €179,-.

Wil jij liever glasvezel internet? Dan betaal je bij het 1 Gig abonnement 12 maanden lang maar €45,- per maand, in plaats van €50,- per maand.

Ben je benieuwd of DELTA beschikbaar is op jouw adres? En of je een kabelinternet of een glasvezel internet abonnement af kunt sluiten? Dan kun je bij ons de gratis postcodecheck doen!

Wat is het DELTA flexpakket?

Bij DELTA hoef je niet te kiezen tussen verschillende pakketten. Je kunt met het flexpakket namelijk je eigen pakket heel eenvoudig samenstellen en maandelijks aanpassen. Je sluit eerst het basis pakket af, als je dit hebt gedaan kun je het abonnement maandelijks aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een maand een hogere internetsnelheid aanzetten om te kijken of dit voor jou werkt. Je kunt ook een extra tv pakket aanzetten om nieuwe zenders te proberen. Als de maand is afgelopen kun je het weer uit zetten.

Wie is DELTA?

DELTA levert het betrouwbaarste en snelste internet van Zeeland. DELTA komt oorspronkelijk ook uit Zeeland, maar tegenwoordig levert ze in steeds meer plaatsen in Nederland glasvezel internet. Omdat DELTA wilt dat klanten nu en in de toekomst gebruik kunnen maken van de nieuwste mogelijkheden investeren ze constant in hun netwerken. DELTA heeft een Coax netwerk en een glasvezel netwerk. Wanneer je kabelinternet van DELTA afsluit heb je de keuze tussen 150 Mbit/s, 400 Mbit/s en 1000 Mbit/s. Kies je voor glasvezelinternet? Dan heb je de keuze tussen een snelheid van 150 Mbit/s of 1000 Mbit/s.

DELTA levert ook tv. Je ontvangt standaard meer dan 50 tv zenders. Als je tv afsluit ontvang je interactieve tv. Hiermee kun je je favoriete programma’s opnemen en pauzeren en kun je ook alles terugkijken met uitzending gemist. Met de DELTA TV App kun je overal in de EU tv kijken en hoef je niets meer te missen. Is het 50+ zender pakket niet voldoende voor jou? Dan kun je ook nog kiezen voor het zenderpakket 90+ of 120+.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking