100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Disney Plus prijsverhoging in aantocht

Donderdag 14 Oktober 2021 3 minuten en 27 seconden leestijd

Disney Plus prijsverhoging in aantocht

Heb je voor februari 2021 een jaarabonnement op Disney Plus afgesloten? Dan moet je helaas geloven aan een prijsverhoging van het abonnement. Nieuwe abonnees betaalde al 2 euro per maand, of 20 euro per jaar extra. Oude abonnees konden nog even blijven genieten van hun oude prijs. Maar ook dat gaat veranderen…

Heb jij je abonnement voor februari 2021 afgesloten? Dan moet je nu nagaan of je Disney+ leuk genoeg vindt om te houden. Je krijgt namelijk de komende weken de mogelijkheid om je jaarabonnement op te zeggen. Als het goed is ben je al ingelicht als je bij de groep behoort die een prijsverhoging kan verwachten. De prijs gaat van €69,99 naar €89,99. Vraag je je af waarom Disney+ duurder is geworden? Dat komt door de content voor ouderen, onder de noemer Star.

Wie is Star?

Star (Starzplay) is een wereldwijd media-en entertainmentbedrijf dat premium streamingcontent produceert en distribueert naar een wereldwijd publiek, via abonnementsplatforms. Starzplay is een bedrijf van Lionsgate. Het heeft 17 premium betaalde tv-kanalen en bijbehorende on-demand en online diensten. Met de lancering van het internationale platform Starzplay breidt ze haar aanwezigheid wereldwijd uit. Ze verkoopt haar content onder andere aan kabelexploitanten, satelliettelevisie- bedrijven en ander online en digitale platforms. Starzplay biedt meer dan 7500 verschillende premium televisie-afleveringen en speelfilms.

Maar waar kun je Starzplay bekijken? Helaas kun je niet direct kijken via de Starzplay app, deze is namelijk alleen beschikbaar in de United States en Puerto Rico. Gelukkig voor ons is Starzplay al op een aantal platformen in Nederland beschikbaar. Je kunt naar Star kijken bij Amazon Prime Video, Canal Digitaal en Disney+.

Bij Star op Disney+ zie je een gloednieuwe wereld vol series, films en originals waarbij de content wekelijks bijgevuld wordt. Star is toegevoegd aan de vijf geweldige merken van Disney+ die je al kent. Daarmee wordt het de zesde wereld binnen de Disney+ app.

Wie is Disney Plus?

Disney+ is een streamingdienst van de Walt Disney Company. Op deze streamingdienst kijk je naar de leukste films, series en programma’s. Daarnaast zie je nog niet eerder vertoonde films, series, shorts en meer van de allerbeste verhalenvertellers.

Je kijkt naar Disney+ op je eigen manier. Wij hebben een aantal voordelen van Disney+ voor jou op een rijtje gezet:

  • Je kunt samen met maximaal 6 vrienden een Virtuele GroupWatch houden. Je kunt de video’s pauzeren en terugspoelen en met elkaar chatten;
  • Je kunt elke film of serie downloaden zodat je deze altijd en overal kunt bekijken;
  • Je kunt op maximaal 4 verschillende apparaten tegelijk streamen;
  • Door de instellingen voor ouderlijk toezicht kun je je gezin beschermen;
  • Er zijn steeds meer titels beschikbaar in 4K UHD en Dolby Atmos;
  • Je kijkt naar veel Originals die je nergens anders kunt bekijken;
  • Je kijkt naar entertainment van Disney, Star, Pixar, Star Wars, National Geographic en meer!

Om gebruik te maken van de streamingdienst heb je wel een goede internetverbinding nodig. Door middel van een goede internetverbinding kun jij zorgeloos streamen. Ook kun je dan series en films downloaden voor wanneer jij bijvoorbeeld onderweg bent. Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internetproviders er internet op jouw adres leveren.

Wie is The Walt Disney Company?

The Walt Disney Company is al meer dan 80 jaar een toonaangevend bedrijf op het gebied van familie-entertainment. Walt Disney richt zich op het creëren van uitzonderlijke entertainmentervaringen voor fans. Door middel van merken en personages bouwen ze vertrouwen en affiniteit op voor het bedrijf. Walt Disney is aanwezig in 30 landen, zoals het bekende Disneyland Parijs (geopend in 1992). Dit is Europa’s nummer 1 trekpleister.

Daarnaast bereikt The Walt Disney Company ook direct consumenten met haar service zoals Disney+, in bioscopen, in het theater, online, op tv en met producten. The Walt Disney Studio’s maken al meer dan 90 jaar films, met onder andere de merken Disney, Pixar, Marvel en 20th Century Studios. Daarnaast maakt ze theater met onder andere langlopende shows als The Lion King, Frozen en Beauty and the Beast. Het medianetwerk bevat een breed scala aan broadcast en digitale activiteiten, zoals Disney+, Disney XD, ESPN, National Geographic en Babytv.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking