100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Lancering Provicy Box moet online privacy waarborgen

Thursday 31 March 2016 1 minuut en 41 seconden leestijd

Lancering Provicy Box moet online privacy waarborgen

De vergelijkingswebsite Providercheck.nl lanceert begin volgende week een nieuw product, de Provicy Box. Het apparaat moet de online privacy van consumenten gaan waarborgen. Door de Provicy voor het modem aan te sluiten, kunnen consumenten veilig internetten. “Privacy is ontzettend belangrijk voor ons, en voor consumenten. Door middel van de Provicy Box heeft de consument zelf weer zeggenschap over zijn of haar gegevens”, aldus het bedrijf.

Privacy is in deze tijd erg belangrijk. Steeds meer consumenten vragen zich af of het internet nog wel veilig is. Wordt het internet afgetapt of alles geregistreerd wat je op het internet doet? Kun je nog wel downloaden zonder dat er boetes uitgedeeld worden? Spam is ook een steeds groter wordend probleem en tegenwoordig ontvangt iedereen wel ongewenste e-mail.

ProviderCheck komt met een oplossing. Door de vele vragen van consumenten over veilig internet hebben wij de Provicy ontwikkeld. Dit eenvoudige kastje zorgt ervoor dat je privacy 100% gewaarborgd is op het internet en niemand kan zien wat je bezoekt of downloadt op het internet. Daarnaast vangt het alle spamberichten af, zodat jouw mailbox schoon blijft met. Je ziet dus alleen e-mails die je ook echt wilt ontvangen. Het werkt heel eenvoudig, je sluit de Provicy box aan tussen het aansluitpunt en je modem. De Provicy doet vervolgens het werk en zorgt dat je zonder zorgen en veilig kunt internetten.

De Provicy box is een project waar ProviderCheck al maanden intensief aan gewerkt heeft en met een selecte groep consumenten heeft getest. De resultaten zijn boven verwachting. Privacy is gewaarborgd en mailboxen blijven spam vrij. Alles kan weer gedownload worden. De exacte werking van de box houdt ProviderCheck voorlopig geheim, om de privacy van de consumenten te kunnen garanderen. “Maar door efficiënt gebruik van technologie kunnen we de Provicy Box wel leveren voor dezelfde prijs van een tank benzine”, meldt het bedrijf. De box is getest met alle grote Nederlandse providers zoals Ziggo, KPN, Online en Delta Fiber. Het werkt met alle type verbindingen en modems.

Dit ging om een 1 april grap, lees aankomende week wel een artikel over hoe je privacy het best te beschermen op internet!

Over ProviderCheck.nl:
Providercheck.nl is al jaren één van de grootste onafhankelijke vergelijkingswebsite voor internetabonnementen. ProviderCheck is niet verbonden aan een provider en wij kunnen daarom u als consument een objectieve vergelijking geven. Wij vergelijken alle providers op basis van prijs, service en kwaliteit.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking