100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Netflix Games!

Dinsdag 9 November 2021 3 minuten en 56 seconden leestijd

Netflix Games!

Hoor je dat goed? Netflix games? Ja dat klop! Netflix gaat ook games aanbieden als onderdeel van je abonnement. Het eerste concept naar de stap richting het aanbieden van games is gezet, wel alleen nog voor Android-gebruikers. Iedereen kan de games spelen vanuit de Android-app. De games staan sinds 3 november tussen de films en series te staan en krijgen een eigen tabblad. Ga jij de Netflix games spelen?

Hoor je dat goed? Netflix games? Ja dat klop! Netflix gaat ook games aanbieden als onderdeel van je abonnement. Het eerste concept naar de stap richting het aanbieden van games is gezet, wel alleen nog voor Android-gebruikers. Iedereen kan de games spelen vanuit de Android-app. De games staan sinds 3 november tussen de films en series te staan en krijgen een eigen tabblad. Ga jij de Netflix games spelen?

Je kunt de games ook downloaden uit de google Play Store. Je hebt wel een Netflix abonnement nodig om de games te kunnen spelen. Het spelen van games kost niets extra’s en is dus echt een aanvulling op je huidige abonnement. Tot nu toe zijn er vijf Netflix Games, te spelen zonder advertenties. Sommige games kunnen ook offline gespeeld worden. Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van de spellen voor je kinderen. Netflix behoudt zijn kind veiligheid omdat de games niet beschikbaar worden voor kinderen. Je kunt ook een leeftijd instellen op de games zodat je kids er niet bij kunnen.

In de komende maanden zal de gamebibliotheek gaan groeien. Netflix wil voor elk type gamer games aanbieden met verschillende moeilijkheidsgraden. Voor nu zijn er vijf games, het gaat om de volgende games:

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Card Blast
  • Teeter Up
  • Shooting Hoops

Netflix houdt ervan om leden te entertainen. Daarom ziet ze gaming als een nieuwe contentcategorie. Of je nu zin hebt in een casual game die je helemaal opnieuw kunt beginnen of een meeslepende ervaring waarin je helemaal in het verhaal opgenomen wordt, Netflix biedt het allemaal.

Voor sommige games heb je een goede internetverbinding nodig. Heb je deze nog niet? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internetproviders er internet leveren op jouw adres.

Wil je graag weten welke internetprovider bij jou in de buurt het snelste internet levert? Dan kun je onze gratis speedtest doen.

Wie is Netflix?

Netflix is een streamingdienst waarop je je kunt abonneren. Hier kijk je naar series en films zonder reclame op een apparaat met een internetverbinding. Daarnaast kun je ook series en films downloaden zodat je op een later moment wanneer je geen internetverbinding hebt kunt kijken.

Netflix werd in 1997 opgericht. Tot september 2010 was Netflix alleen actief in de VS. Daarna gingen de servers in Canada ook online, in september 2011 werd het acties in Latijns-Amerika en in 2012 begon Netflix ook in Europa, Ierland en Het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels is Netflix voor bijna iedereen toegankelijk.

Bij Netflix willen ze jou verbinden met je favoriete verhaal. Het Netflix team is van mening dat alle leden moeten kunnen genieten van de ongelooflijke verhalen, ongeacht de taal, het apparaat of het vermogen. Ze erkennen het belang van weergave op het scherm en de toegankelijkheid van de dienstverlening. Daarnaast erkent het team van Netflix ook dat er altijd ruimte is voor verbetering, daarom vinden ze de feedback van de leden heel erg belangrijk.

Ook geloven ze bij Netflix dat de toegankelijkheid net zo belangrijk is als bijvoorbeeld een stabiele internetverbinding. Daarom biedt Netflix functies zoals ondersteunende luistersystemen, sneltoetsen, schermlezers en spraakopdrachten. Ook onderzoeken ze bij Netflix hoe ze barrières weg kunnen nemen voor toekomstige en huidige leden. De catalogus wordt dan ook voortdurend uitgebreid met titels voor doven en slechthorende en audiodescriptie voor blinde of slechtziende leden.

Welke abonnementen biedt Netflix?

Je kunt meerdere abonnementen afsluiten bij Netflix. Het verschil in de abonnementen heeft te maken met hoeveel schermen je tegelijkertijd kunt kijken en op hoeveel apparaten je downloads op kunt slaan. Wij hebben de abonnementen voor jou op een rijtje gezet:

  • Basic voor €7,99 per maand. Hier kun je op 1 scherm tegelijkertijd kijken, je kunt downloads opslaan op maar 1 device, je kijkt overal onbeperkte series en films en je kunt kijken op je laptop, tv, telefoon en tablet.
  • Standaard voor €10,99 per maand. Hier kun je op 2 schermen tegelijkertijd kijken, je kunt downloads opslaan op 2 devices, je kijkt overal onbeperkte series en films,  je kunt kijken op je laptop, tv, telefoon en tablet en er zijn films en series in HD beschikbaar.
  • Premium voor €13,99 per maand. Hier kun je op 4 schermen tegelijkertijd kijken, je kunt downloads opslaan op 4 devices, je kijkt overal onbeperkte series en films,  je kunt kijken op je laptop, tv, telefoon en tablet en er zijn films en series in HD en Ultra HD beschikbaar.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking