100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nu ook combivoordeel met Ziggo en Hollandsnieuwe

Woensdag 14 augustus 2019
Laatste update: Maandag 25 mei 2020 3 minuten en 26 seconden leestijd

Nu ook combivoordeel met Ziggo en Hollandsnieuwe

Krijg je sinds eind vorig jaar al ‘Non-stop gratis extra’s als je Vodafone mobiel met vast internet en tv van Ziggo combineert nu komt daar een speler bij. Je krijgt nu ook combivoordeel wanneer je een mobiel abonnement hebt bij Hollandsnieuwe.

Wat is combivoordeel?

Internet providers bieden jou graag een zo compleet mogelijk aanbod. Het is ook best handig om alles onder één dak geregeld te hebben. Daarnaast geeft het in veel gevallen een aardig voordeel om bijvoorbeeld vast internet, tv en vaste telefonie bij één partij af te sluiten. Sinds vorig jaar zijn er steeds meer providers die jou nog meer voordeel bieden als je ook kiest voor een mobiel abonnement bij dezelfde of een samenwerkende internet aanbieder. Je kunt daarbij onder andere denken aan dubbele data op je mobiele abonnement of een gratis zenderpakket.

Dat zijn leuke voordelen om mee te pakken. Om jou een goed overzicht te geven van de mogelijkheden die je hebt bij jouw mobiele aanbieder hebben we de combivoordeel vergelijker ontwikkelt. In deze vergelijker geef je aan welke mobiele provider je nu hebt, welk pakket je wilt vergelijken en je postcode en huisnummer. De vergelijker doet z’n werk en zoekt voor je uit wat de mogelijkheden zijn op jouw adres. Daarnaast zie je ook welke andere internet providers leverbaar zijn.

Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze postcodecheck. Selecteer in dat geval de provider waar je mobiel belt en je ziet van welk combivoordeel je gebruik kunt gaan maken.

Welk combivoordeel bieden Hollandsnieuwe en Ziggo?

Wanneer je al een mobiel abonnement hebt van Hollandsnieuwe en kiest voor vast internet en tv of Alles-in-1 van Ziggo kun je gebruik maken van combivoordeel. En dit is het combivoordeel dat je krijgt:

  • Je ontvangt iedere maand 1000 MB/MIN/SMS extra op je Hollandsnieuwe abonnement.
  • Van Ziggo ontvang je een Ziggo tv-pakket die je iedere maand kunt wijzigen in ‘mijn Ziggo’. Je kunt kiezen uit de pakketten Ziggo Movies & Series L, Ziggo Sport Totaal en Ziggo Kids.


Kies jij voor combivoordeel van Hollandsnieuwe en Ziggo? Dan is het goed te weten dat Ziggo deze mogelijkheid helaas nog niet goed heeft kunnen verwerken in het bestelproces op hun website. Maar maak je geen zorgen. Ziggo vergelijkt je adresgegevens met de gegevens die bekend zijn bij Hollandsnieuwe. Wanneer die overeenkomen krijg je bericht van Ziggo zodat je je gratis zender-pakket kunt activeren en krijg je van Hollandsnieuwe iedere maand die 1000 MB/MIN/SMS extra.

Ziggo is momenteel druk bezig om het bestelproces aan te passen. Wij houden je natuurlijk op de hoogte. Ben je benieuwd of Ziggo leverbaar is op jouw adres? Je ontdekt het met onze gratis postcodecheck.

Voorwaarden combivoordeel Ziggo en Hollandsnieuwe

Wil je gebruik gaan maken van het combivoordeel van Ziggo en Hollandsnieuwe? Let dan goed op of je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je hebt een Hollandsnieuwe abonnement met een maandelijks bundelbedrag van €7,- of hoger.
  • Bij Ziggo kies je voor een abonnement met vast internet en digitale tv of vast internet, digitale tv en bellen.
  • De abonnementen staan op hetzelfde adres.
  • Je ontvangt maximaal één gratis Ziggo tv-pakket per adres. Is er al iemand klant van Vodafone op jouw adres, dan ontvang je het tv-pakket via Vodafone.
  • Je Hollandsnieuwe abonnement is aangesloten, gewijzigd of verlengd na 9 april 2018. Wanneer je abonnement van eerder is kun je deze in ‘mijn Hollandsnieuwe’ wijzigen of verlengen om gebruik te maken van het combivoordeel.
     

Wie is Hollandsnieuwe?

Hollandsnieuwe vindt dat je je telefoon moet gebruiken om het leven leuker en makkelijker te maken. Daarom bieden zij geen vage bundels of ingewikkelde abonnementen. Je weet van tevoren waar je aan toe bent. Bij Hollandsnieuwe bel, app, sms en stream je uit één bundel. Past het abonnement dat je hebt gekozen toch niet goed bij jouw gebruik? Geen probleem, je kunt je bundel altijd omhoog of omlaag aanpassen.

Kies jij ook voor Ziggo?

Met onze handige postcodecheck ontdek je binnen een minuut of Ziggo leverbaar is op jouw adres. En wist je dat kiezen voor Ziggo nu wel heel interessant is? Zij bieden nu namelijk tot wel 6 maanden korting!

Niet allen Ziggo biedt combivoordeel aan. Ook wanneer je een mobiel abonnement bij T-Mobile, KPN, Delta, Caiway, Vodafone of Telfort hebt kun je gebruik maken van combivoordeel.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking