100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Dreamworks

Vandaag de dag staat DreamWorks Animation bekend door de animatiefilms Shrek, How to Train Your Dragon en Kung Fu Panda. In de laatste 25 jaar heeft DreamWorks 36 animatiefilms uitgebracht. In 1994 werd DreamWorks opgezet door Steven Spielberg in samenwerking met Jeffrey Katzenberg, welke destijds een voormalige voorzitter van Walt Disney Studios was, en David Geffen. Het doel hiervan was om concurrentie te creëren voor de bestaande studio’s in Hollywood, zoals Warner Bros en Paramount.

Te zien in Nederland
In 2013 is de DreamWorks Animation Television divisie opgezet, die beschikbaar is op Nederlandse zender KPN sinds 23 juli 2019. Deze zender zendt hun eigen, originele, met Emmy bekroonde, series uit, zoals de Avonturen van de Gelaarse Kat, en Draken: Rijders van Berk. Daarbij is dit kanaal op KPN 24 uur per dag beschikbaar.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Dreamworks

Alleen KPN heeft de tv-zender Dreamworks beschikbaar in het basispakket. Dreamworks is alleen beschikbaar in HD bij KPN Je kunt via een TV App van KPN online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Dreamworks per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Online.nl
T-Mobile
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment