100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Beloning voor bestaande Ziggo klanten!

Woensdag 27 Oktober 2021 3 minuten en 31 seconden leestijd

Beloning voor bestaande Ziggo klanten!

Wanneer je bij een internetprovider een nieuw abonnement afsluit ontvang je vaak mooie kortingen. Maar voor bestaande klanten van Ziggo hebben wij nu ook goed nieuws! Ben jij klant van Vodafone of Ziggo? VodafoneZiggo lanceert Priority! Je krijgt voorrang bij het kopen van tickets voor concerten, festivals, voetbalwedstrijden en andere evenementen.

Via de app ‘My Vodafone’ en ‘Mijn Ziggo’ krijg je als bestaande klant toegang tot de voordelen. Je kunt hierbij denken aan speciale voorverkopen, tickets voor al uitverkochte wedstrijden van Ajax of tickets voor Ziggo GP Live. Maar ook kaartjes voor het Formule 1-feest rondom de Grand Prix van Quatar in de Ziggo Dome behoren tot de eerste ‘priorities’. Klanten kunnen ook virtual reality-gamen bij ‘The Park’. Bij The Park Playground ga je als groep op avontuur in een levensechte virtuele wereld.

Marcel de Groot, directeur bij VodafoneZiggo, geeft aan dat ze krachten bundelen met hun partners om klanten een unieke ervaring te bieden. Dit aanbod is een bonus bovenop het bestaande entertainment-aanbod en de gratis extra’s die ze al aanbieden. Ze willen bestaande klanten steeds meer belonen.

Ben je benieuwd of Ziggo leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck.

Wat is Priority?

Met Priority gaan alle deuren voor je open. Met een abonnement bij Vodafone of Ziggo krijg je al voordelen met Priority. Combineer je een Vodafone mobiel abonnement met een Ziggo internet abonnement dan krijg je toegang tot de priority en exclusieve extra’s. Welke priority’s zijn er?:

Ziggo Priorities: Ziggo klanten krijgen meer muziek en sport, zoals voorrang bij de Ziggo Dome en exclusieve Ajax toegang. Zo kun je tickets kopen voor Ajax wedstrijden, maar je kunt ook meedoen met een winactie voor Ajax tickets.

Vodafone Priorities: Vodafone klanten krijgen concerten, festivals, evenementen en populaire game events. Koop bijvoorbeeld Tickets voor ‘Christmas with Trijntje Oosterhuis’ in de Ziggo Dome of ga met 15% korting naar Vodafone The Park, een onvergetelijk VR-avontuur.

Alle prioritys: Heb je een Vodafone Mobiel abonnement en een Ziggo internet abonnement dan gaan echt alle deuren voor je open. Bovenop de voordelen voor Ziggo- en Vodafone klanten krijg je ook speciale tickets, exclusieve toegang en speciale winacties. Win bijvoorbeeld 2 VIP tickets voor jouw favoriete concert in de Ziggo Dome of win een biertafel bij Ziggo GP Live in de Ziggo Dome.

Wat zijn de voordelen van Priority?

Zoals al eerder genoemd krijg je exclusieve extra’s met Priority. Er zitten heel veel voordelen aan Priority en wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

Skip de rij: Krijg voorrang op tickets en bezoek concerten en wedstrijden die eigenlijk allang uitverkocht zijn.

Ontmoet je helden: Sta vooraan bij Ajax of backstage bij concerten en win meet & Greets met sporters en artiesten.

Bezoek bijzondere plekken: Vip-kaarten, stoelen aan het veld en backstage passen. Overal gaan er deuren voor je open.

Krijg speciale kortingen: Concertkaarten, games en sportwedstrijden. Als klant krijg jij de mooiste kortingen.

Win unieke prijzen: Je idool ontmoeten, als mascotte je club aanmoedigen of je eigen skybox. Met priority speel je wekelijks mee om prijzen.

Wie is VodafoneZiggo?

VodafoneZiggo legt waardevolle verbindingen tussen mensen en voor mensen. De missie van VodafoneZiggo is ‘genieten en vooruitgang boeken bij elke verbinding’. Ze biedt de beste entertainment aan consumenten en helpt ondernemers aan een impactvolle bedrijfsvoering. Vanaf 2020 biedt VodafoneZiggo een ‘netwerk van de toekomst’. Hierin komen mobiele en vaste verbindingen nog meer samen. Mensen zijn vanaf nu altijd en overal online en het netwerk wordt nog sneller, stabieler en slimmer met internetsnelheden tot 1 GB per seconde.

Ziggo en Vodafone zijn in 2017 samen gegaan omdat ze elkaar goed aanvulde. Vodafone als aanbieder van het grootste mobiele 4G netwerk ter wereld en Ziggo als vertrouwde partij voor supersnel internet en tv. Door samen te gaan kunnen ze voor jou meer betekenen en ontvang jij ook nog mooie combivoordelen!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Ben jij benieuwd hoe snel jouw internet is? Je kunt bij ons ook de gratis speedtest doen. Door middel van deze speedtest kun jij zien hoe snel jouw internetprovider is op jouw adres en hoe snel andere providers op jouw adres kunnen leveren.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking