100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Onze top 10 series op Videoland

Vrijdag 10 September 2021 3 minuten en 44 seconden leestijd

Onze top 10 series op Videoland

Het team van ProviderCheck bestaat uit 4 man, Dirk, Remco, Mirjam & Tessa. Wij vinden het natuurlijk ook erg leuk om soms een serie of film te kijken. Wij hebben onze top 10 van series op Videoland samengesteld! Weet je even niet meer wat je moet kijken? Wij raden deze series echt aan!

 1. The Handmaid's Tale (Favoriet van Mirjam en Tessa): Praise be! Deze dramaserie speelt zich af in het dystopische Gilead waar een fundamentalistische regime heerst. Het geboortecijfer is laag en de vrouwen die nog wel vruchtbaar zijn worden tot staatseigendom gemaakt. Een van deze dienstmaagden is June. Ze weigert zich in deze rol te schikken en doet er alles aan om haar eigen dochter, die van haar is afgenomen, terug te vinden. Videoland Original
   
 2. De Bachelor (Favoriet van Tessa): DJ Tony Junior is klaar om de ware liefde te vinden. Twintig vrouwen liggen aan zijn voeten in het mooie Kroatië. Vindt hij hier de ware liefde? Videoland Original
   
 3. Nieuwe Buren (Favoriet van Mirjam): Eva en haar man Peter verhuizen naar Almere. Hun dochtertje overlijdt na de geboorte waarna ze steun vinden bij hun nieuwe buren, Steef en Rebecca. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de paren, waarin ze niet alleen lief en leed, maar uiteindelijk ook het bed met elkaar delen. Videoland Original
   
 4. Temptation Island Love or Leave (Favoriet van Tessa): Vier koppels proberen in het zonnige Italië te ontdekken of ze met de ware zijn of dat er toch iemand anders is die beter bij hun past. De partners worden twee weken gescheiden van elkaar en komen in contact met vrijgezellen die op zoek zijn naar de liefde. Komen ze hier samen uit? Videoland Original.
   
 5. The Office (Favoriet van Mirjam): In The Office volgt een documentairemaker het dagelijks leven van het kantoorpersoneel. Hij vindt zichzelf een fantastische baas, maar zijn werknemers nemen hem niet serieus.
   
 6. The Bold Type (Favoriet van Tessa): Drie beste vriendinnen Jane, Kat en Sutton werken bij Scarlet Magazine. Deze millennials combineren carrières, de liefde, vriendschappen en het stadsleven.  
   
 7. Mocro Maffia (Favoriet van Tessa en Remco): Drie beste vrienden Romano, De Paus en Potlood maakten samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de cocaïnehandel van Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar en komen ze lijnrecht tegenover elkaar te staan. Videoland Original
   
 8. Divorce (Favoriet van Mirjam & Tessa): Deze komische dramaserie gaat over drie mannen tussen de 35 en 45 jaar. Ze zitten midden in een scheiding en moeten noodgedwongen bij elkaar wonen. Uiteindelijk ontstaat er een diepe vriendschap.
   
 9. Expeditie Robinson (Favoriet van Remco): Gedurende 30 – 50 dagen strijden deelnemers om de titel Expeditie Robinson. Er worden twee groepen gevormd die tegen elkaar spelen in een proef. Dit jaar gaan ze de strijd aan in Kroatië. Het decor is anders, maar de proeven blijven spectaculair en de eilandraden zenuwslopend. Wie wint?
   
 10. Homeland (Favoriet van Tessa en Remco): CIA-analist Carrie Mathison voert een operatie uit in Irak maar wordt overgeplaatst naar het centrum voor terrorismebestrijding in Langley. Na een jarenlange vermissing in Afghanistan wordt Nicholas Brody uit de klauwen van Al Qaida bevrijd. Is hij wel te vertrouwen?

Wat is Videoland?

Videoland is een Nederlandse Online streamingdienst met titels uit binnen- en buitenland. Videoland is onderdeel van RTL. Je kunt dan ook veel programma’ van RTL terugkijken op Videoland zonder reclames. Daarnaast produceert RTL ook exclusieve content voor Videoland. Wanneer je de app van Videoland hebt gedownload kun jij altijd en overal kijken naar je favoriete films en series. Ook kun je de content streamen naar je tv scherm zodat je via een groot scherm kunt kijken. Videoland is ook op desktop beschikbaar.

Videoland biedt films, series en programma’s in elk genre. Zo kijk je naar meer dan 2000 films en series waaronder bijna 1000 internationale titels. Het aanbod wordt wekelijks aangevuld.

Om zonder storingen naar je favoriete programma’s op Videoland te kijken heb je wel een goede internetverbinding nodig. Je kunt via ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internetproviders internet leveren op jouw adres.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking