Solcon TV-App

Dinsdag 17 December 2019
Laatste update: Vrijdag 15 Mei 2020 1 minuut en 18 seconden leestijd

Solcon TV-App

De tv-app van Solcon oftewel, het nieuwe TV kijken van Solcon. Je bepaalt zelf welke manier van tv kijken bij jou past. Op de bank of buitenshuis via je smartphone of tablet. Alles is mogelijk met de app van Solcon. Hoe werkt het en welke voordelen zijn er? Je leest het in dit bericht.

Voor wie is de app?

Deze interactieve tv-app van Solcon is voor alle Solcon TV klanten. Heb jij een internet en tv-abonnement? Dan kan je met jouw inloggegevens gebruikmaken van de app. De app kan je makkelijk downloaden voor Android in de Google Play Store en voor Apple in de App Store.

Je kan met de app TV kijken via je IPad/tablet en IPhone/smartphone. Je kan de app gebruiken via Wi-Fi of 3G/4G.

Wat voor extra’s biedt de app?

• Ruim 30 tv-zenders en 40 radiozenders
  • Bekijk altijd je eigen opnames terug
  • Een programma op afstand tot 7 dagen vooruit opnemen
  • Je favoriete serie elke dag, week of maand automatisch opnemen
  • TV Gemist: uw programma terugkijken tot 7 dagen terug
  • Begin Gemist: altijd je programma terugkijken vanaf het begin
  • Overal in de EU

GO app

Heb je een extra ESPN, Film 1 of Ziggo Sport Totaal abonnement? Dan kan je via de GO app altijd je favoriete zenders bekijken. Inloggen in de app doe je met je TV accountnummer en koppelcode.

Wil je ook onderweg kijken naar de GO app? Ga naar de website van ESPN, Film 1 of Ziggo Sport Totaal en selecteer Solcon als aanbieder. Je kan nu inloggen met je TV accountnummer en koppelcode.