100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Top 10 Videoland series 2020

Donderdag 2 April 2020 3 minuten en 27 seconden leestijd

Top 10 Videoland series 2020

Het is soms best lastig om een goede serie te vinden, zeker wanneer je net je favoriete serie af hebt gekeken. Op Videoland staan genoeg series maar lang niet alle series zijn even goed. En om er zeker van te zijn dat je aan een goede serie begint, hebben wij een top 10 series gemaakt.

  • Nieuwe buren

Een serie gebaseerd op een boek van Saskia Noort en een echte Videoland ‘original’. De serie is een Nederlandse thriller- en dramaserie. Seizoen 1 is gebaseerd op het boek en vanaf seizoen 2 krijgt de serie een eigen verhaallijn. Deze serie is zeker de moeite waard.

  • Judas

Het boek Judas van Astrid Holleeder is omgetoverd tot een serie. Actrice Rifka Lodeizen speelt de rol van Astrid Holleeder, een vrouw die altijd achter zich moet kijken voor haar broer Willem Holleeder. Deze rol wordt gespeeld door Gijs Naber. Een spannende misdaad serie over een vrouw die los probeert te komen van haar criminele broer.

  • Mocro Maffia

Mocro Maffia is een fictieve misdaadserie over drie vrienden genaamd Romano, Potlood en De Paus. Wat begon als kleine criminaliteit is uitgegroeid tot het grotere werk. De vrienden hadden het de hele cocaïnehandel van Amsterdam in hun handen. Door jaloezie gaan de vrienden uit elkaar en richten ze zo hun eigen handel op.

  • Meisje van Plezier

Een Nederlandse dramaserie vol spanning. De serie gaat over Nadine. Wanneer haar man vreemdgaat, besluit Nadine om haar onafhankelijkheid terug te vinden door te beginnen als highclass-escortgirl. Ze wil haar gezin onderhouden maar ook dit leven is niet alles wat ze ervan had verwacht.

  • Grey’s Anatonmy

Een Engelse dramaseries over Meredith Grey en haar collega’s in Seattle Grace Hospital. Ervaren artsen geven leiding aan nieuwelingen. De groep leert snel dat ze goed moeten nadenken over beslissingen. Grey’s Anatomy laat zien dat geneeskunde relaties zwart-wit zijn. Het leven bestaat uit grijstinten.

  • The Good Doctor

Een echte Amerikaanse dramaserie over een jongen die van het platteland verhuist om te gaan werken in het ziekenhuis. Shaun Murphy lijdt aan een autistische stoornis, waardoor hij niet in staat is om contacten te leggen en mensen om zich heen te hebben. Hij compenseert dit door zijn buitengewone medische gave.

  • De 12 van……

Twee goede series in één klap. De 12 van Oldenheim en de 12 van Shouwendam. De 12 van Oldenheim begint met een verdwijning van de 16-jarige Nine. Journaliste Peggy en rechercheur Sharif proberen de zaak op te lossen terwijl er nog meer inwoners verdwijnen.  De 12 van Schouwendam lijkt op de 12 van Oldenheim maar dan in een nieuw dorp met een nieuwe kast maar natuurlijk net zo spannend.

  • Killing Eve

Een serie die het liefst in een dag afkijkt. Een serie met humor, geniepige huurmoordenaars en een klunzige agent. Een verhaal van twee uiterst intelligente vrouwen die door elkaar zijn geobsedeerd en de strijd aangaan in een spannend kat-en-muisspel.

  • The Wire

Een realistische misdaadserie die gaat over een politieonderzoek naar drugshandel en moorden in Baltimore gepaard met riskante afluisteracties en surveillances. De scheidingslijnen tussen goed en kwaad verdwijnen waarin je zowel het verhaal van de politie als daders hoort.

  • The Handmaid’s Tale

Een serie waarin vruchtbare vrouwen in een apocalyptische toekomst als baarslaven dienen. Een aangrijpend verhaal waarin zuster Offred steeds dieper in de ellende wordt geduwd.

Onbezorgd Videoland streamen

Het zijn dat je er tijdens het streamen achter komt dat je vaker wifiproblemen en internetstoringen hebt dan je graag zou willen. Het is dan verstandig om na te gaan of je de juiste internetsnelheid hebt. Dit lees je terug in dit bericht: hoeveel Mbit/s heb je nodig? Het kan zijn dat je al een internetsnelheid hebt die bij jouw internetgebruik past maar niet overal in het huis even goed werkt. Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een wifi repeater of wifi versterker. Hierdoor kan je in elke kamer Videoland streamen. Toch geen fan van Videoland? Ga dan streamingsdiensten vergelijken, want er is aanbod genoeg.

Wil je weten welke mogelijkheden je hebt op jouw adres? Doe de postcodecheck en ontdek snel en eenvoudig welke providers er leveren.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking