100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

ESPN

Sinds 1 januari 2021 is FOX Sports 1 veranderd in ESPN. Deze naamsverandering is een gevolg van een overname van FOX Sports door The Walt Disney Company in 2019. ESPN staat al ruim 40 jaar wereldwijd bekend om de hoge kwaliteitsstandaard van sportverslaggeving op alle beschikbare platforms. Ook is ESPN bekend om zijn storytelling. Dit is terug te zien in de uitgebreide collectie van prijswinnende sportfilms en documentaires. ESPN heeft 4 televisiezenders. Naast deze televisiezenders biedt ESPN ook video-on-demand diensten aan en online streaming via ESPN Watch.

De zender ESPN is een eredivisie zender. Deze zender is al sinds 2013 te zien, voorheen onder de naam FOX Sports 1, en profileert zich als het voetbalkanaal van ESPN. Op deze zender kun je live voetbal verwachten, zoals wedstrijden uit de UEFA Europa League, de Eredivisie en de TOTO KNVB Beker. Verder zie je op ESPN programma’s als Voetbalpraat en ESPN Vandaag, waarin het voetbalnieuws, voor- en nabeschouwingen en analyses aan de orde komen. Traditionele wedstrijden van Ajax, Feyenoord en PSV zijn te zien op ESPN 2 en in sommige gevallen zelfs op ESPN 3.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender ESPN

De tv-zender ESPN is bij 5 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Daarnaast is ESPN bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 6 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 7 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App ESPN online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van ESPN per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport