100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

ESPN 2

Sinds 1 januari 2021 is FOX Sports 2 veranderd in ESPN 2. Deze naamsverandering is een gevolg van een overname van FOX Sports door The Walt Disney Company in 2019. ESPN 2 is net als ESPN een Nederlands voetbalkanaal, een echte eredivisie zender. ESPN stond voorheen bekend als de FOX Networks Group. Dit is een Nederlands bedrijf dat sinds 2013 zes televisiezenders beheert die zich volledig richten op sport. Doordat FOX Sports in 2019 is overgenomen zijn de namen van deze zenders veranderd in ESPN. Naast deze 4 sport gerelateerde zenders biedt het bedrijf online streaming via ESPN Watch aan en video-on-demand diensten.

Wanneer er op hetzelfde moment verschillende wedstrijden worden gespeeld, is ESPN 2 de zender waar je live de wedstrijden kunt volgen die niet op ESPN worden uitgezonden. Verder zie je op ESPN 2 veel samenvattingen van topvoetbal uit onder andere de UEFA Europa League en de Keuken Kampioen Divisie. Ook worden er programma’s uitgezonden waarin de hoogtepunten van bijvoorbeeld de Eredivisie voorbijkomen.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender ESPN 2

Alleen Online.nl heeft de tv-zender ESPN 2 beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Daarnaast is ESPN 2 bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 7 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 7 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App ESPN 2 online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van ESPN 2 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport