100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

ESPN 3

Sinds 1 januari 2021 is FOX Sports 3 veranderd in ESPN 3. Deze naamsverandering is een gevolg van een overname van FOX Sports door The Walt Disney Company in 2019. ESPN 3 is net als ESPN 2 een voetbalzender. ESPN stond voorheen bekend onder de naam FOX Networks Group. Dit bedrijf heeft sinds 2013 via zes televisiekanalen sportnieuws, achtergronden, analyses en live wedstrijden uitgezonden, maar gaat nu verder onder de naam ESPN met 4 kanalen. Daarnaast biedt ESPN ook video-on-demand diensten aan en online streaming via ESPN Watch. De zender ESPN 3 geldt als het derde voetbalkanaal van ESPN, na de zenders ESPN en ESPN2.

Op ESPN 3 zie je live de wedstrijden die niet op de eerste twee kanalen van ESPN te zien zijn, wanneer er meerdere wedstrijden worden gespeeld op hetzelfde moment. Verder kun je programma’s verwachten met achtergronden, nieuws, analyses en voor- en nabeschouwingen.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender ESPN 3

Alleen Online.nl heeft de tv-zender ESPN 3 beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Daarnaast is ESPN 3 bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 6 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 6 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App ESPN 3 online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van ESPN 3 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport