100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

ESPN 5

Per 1 januari 2021 is FOX Sports 5 veranderd in ESPN 5. Deze naamsverandering is een gevolg van een overname van FOX Sports door The Walt Disney Company in 2019. ESPN 5 was voorheen één van de sportzenders van de FOX Networks Group, dit bedrijf gaat nu verder onder de naam ESPN. Dit bedrijf biedt in totaal zes televisiezenders aan die allemaal gericht zijn op sport. Naast deze zenders biedt het bedrijf ook video-on-demand en online streaming via ESPN Watch aan.

Bij alle zenders van ESPN bestaat de programmering uit live verslaggeving van wedstrijden en programma’s met voor- en nabeschouwingen, analyses, achtergronden en sportnieuws. Daarbij zijn de eerste drie zenders vooral gericht op het Eredivisie voetbal, terwijl ESPN4, ESPN 5 en ESPN 6 zich profileren als internationale sportzenders.

Op ESPN 5 zie je internationaal topvoetbal, maar ook bijvoorbeeld honkbal, tennis, ijshockey en American Football. Wanneer er meerder wedstrijden worden gespeeld op hetzelfde tijdstip, dan worden op ESPN 5 de live wedstrijden uitgezonden die niet op ESPN 4 te zien zijn.    

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender ESPN 5

Geen enkele van onze providers heeft de tv-zender ESPN 5 in het basispakket. ESPN 5 is bij geen van onze providers in HD beschikbaar.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van ESPN 5 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport