100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

ESPN 6

Per 1 januari 2021 is FOX Sports 6 veranderd in ESPN 6. Deze naamsverandering is een gevolg van een overname van FOX Sports door The Walt Disney Company in 2019. ESPN 6 is de zesde sportzender van ESPN, wat voorheen FOX Networks Group heette. ESPN zendt live sportwedstrijden en sportnieuws uit via zes televisiekanalen. Daarnaast worden ook video-on-demand diensten aangeboden en online streaming via ESPN Watch. ESPN 6 valt samen met de zenders ESPN 4 en ESPN 5 onder de noemer ESPN International.

Deze drie zenders richten zich dan ook op de verslaggeving van internationale sporttoernooien, waaronder bijvoorbeeld de UEFA Europa League, de Bundesliga, de Copa Libertadores, de ATP World Tour, American Football en de Ultimate Fighting Championship. Als er op hetzelfde moment meerdere wedstrijden worden gespeeld, dan is ESPN 6 de zender waarop live de wedstrijden te volgen zijn die niet op ESPN 4 of ESPN 5 te zien zijn.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender ESPN 6

Geen enkele van onze providers heeft de tv-zender ESPN 6 in het basispakket. ESPN 6 is bij geen van onze providers in HD beschikbaar.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van ESPN 6 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport