100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

FOX

FOX Broadcasting Company, kortweg FOX, is een Amerikaanse televisiezender van de Fox Entertainment Group, dat weer onderdeel is van 21st Century Fox. De zender bestaat sinds 1986 en is sinds 2013 te zien op de Nederlandse televisie. FOX zendt vooral films, series en sport uit, zoals bijvoorbeeld de Amerikaanse Superbowl en de Ultimate Fighting Championship. FOX loopt vaak ten opzichte van Nederlandse zenders voorop met het uitzenden van nieuwe series en films. Beeldbepalende acteurs bij FOX zijn onder andere Ben Stiller en Jim Carrey.

Spanning en misdaad op FOX
Wie van spannende series houdt zit bij FOX goed. In de programmering staan veel spannende actie-, horror- en misdaadseries, zoals bijvoorbeeld The Walking Dead, The Gifted, Empire, American Horror Story, CSI en Bones. Maar ook voor The Simpsons, Will & Grace en Cheers kun je op FOX terecht, evenals voor realityshows zoals American Idol, So You Think You Can Dance of Hell’s Kitchen. In Amerika geldt FOX als het vierde grote televisienetwerk, na NBC, CBS en ABC.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender FOX

Al onze providers hebben de tv-zender FOX in het basispakket. Daarnaast is FOX bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 4 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 6 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App FOX online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van FOX per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment