100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

NPO 1 Extra

NPO 1 Extra is een digitale themazender van de Nederlandse Publieke Omroep, waar ook de zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3 toe behoren. Het verschil met deze zenders is dat op NPO 1 Extra geen nieuwe programma’s worden uitgezonden, maar alleen herhalingen van programma’s die eerder op één van de andere kanalen van NPO te zien waren. NPO 1 Extra biedt een programmering waarin het beste van de NPO te zien is van de afgelopen zestig jaar. NPO 1 Extra bestaat sinds 2006 en ging voorheen door het leven onder de noemer NPO Best.

De hoogtepunten van de NPO
De zender NPO 1 Extra staat ook wel bekend als een feelgoodzender, omdat er alleen de beste programma’s van de afgelopen decennia te zien zijn. In de programmering kun je dan ook diverse klassiekers uit de Nederlandse televisiegeschiedenis verwachten, zoals Ook Dat Nog!, Villa Felderhof, Kopsijkers en TV Show Op Reis. Andere populaire programma’s op NPO 1 Extra zijn bijvoorbeeld Ik Vertrek, Rail Away, Flikken Maastricht, De Schreeuw Van De Leeuw en Tussen Kunst & Kitsch.  

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender NPO 1 Extra

De tv-zender NPO 1 Extra is bij 4 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. NPO 1 Extra is bij 3 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 3 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt NPO 1 Extra via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van NPO 1 Extra per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment